realme sangat teruja untuk mengumumkan kembalinya Siri GT realme di pasaran global, dan ketika AI (Kecerdasan Buatan) mencetuskan gelombang letupan pasaran baru sebagai pengubah permainan seterusnya, realme telah menetapkan sasaran untuk menjadi Populariser AI dengan siri GT.

Dalam satu temu bual baru-baru ini dengan Forbes, Sky Li, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif realme, menyatakan keyakinan penuh untuk membuat kejayaan dalam pasaran
mewah.

Beliau menekankan bahawa sebagai jenama teknologi yang lebih memahami pengguna golongan muda, realme GT 6 yang akan datang akan melebihi jangkaan dalam setiap aspek.

Sky mengakui permintaan global daripada pengguna realme untuk kembalinya siri GT dan menyatakan bahawa mereka tidak boleh membiarkan jangkaan ini tidak dipenuhi.

Menghadapi pelbagai telefon pintar utama di pasaran, realme mempamerkan semangat daya saing yang berani. Jenama itu bukan sahaja memanfaatkan kelebihan sedia ada dalam prestasi tetapi juga berazam untuk membuat kemajuan yang ketara dalam arena AI.

“Flagship Killer” Telah Kembali Diposisikan sebagai “New Flagship Killer Powered by AI”, realme GT 6 yang telah lama ditunggu-tunggu ditetapkan untuk mengatasi pendahulunya.

Dengan menggabungkan pengalaman AI tercanggih dan prestasi berkuasa, realme berazam untuk memberi kesan kepada pasaran telefon pintar mewah dengan siri GT serba baharu.

AI mewakili hala tuju masa depan industri telefon bimbit. Kemunculan era AIGC akan mencetuskan gelombang baru pengembangan pasaran, mendorong telefon pintar berkemampuan AI ke fasa pertumbuhan yang baru.

Untuk merebut peluang ini, realme berhasrat untuk melabur dalam inovasi AI dan menjadi penggerak AI yang komited. Jenama itu telah menubuhkan Next AI Lab dan melancarkan “Pelan Popularisasi AI+UI,” dan melancarkan IP teknologi Next AI, merekrut pakar AI secara global dan mengintegrasikan teknologi canggih daripada rakan kongsi seperti Google, Qualcomm, dan Microsoft untuk membawa fungsi berasaskan AI yang luar biasa dan ciri UI yang inovatif ke pasaran dengan cepat.

“Persaingan dalam industri akan beralih daripada perkakasan sahaja kepada gabungan
perkakasan, perisian, dan keupayaan teknologi keseluruhan. AI sedang menjadi tumpuan
utama seterusnya, dengan AI dalam bidang pengimejan, suara, dan interaksi akan menjadi tiga trend utama dalam perkembangan AI masa depan,” kata Sky Li dalam satu perbualan yang mendalam dengan Forbes.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini