Pelanggan THE COMMUNE Mall di Kulai, Johor sekarang boleh menikmati diskaun eksklusif melalui aplikasi AirAsia MOVE (dahulunya airasia Superapp) yang merangkumi tawaran dari penerbangan, hotel dan perkhidmatan e-hailing, AirAsia Ride

Memorandum Persefahaman (MOU) telah ditandatangani oleh Nadia Omer, Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia MOVE dan David Kang, Ketua Pegawai Eksekutif THE COMMUNE Lifestyle Mall di ibu pejabat AirAsia MOVE di RedStation, KL Sentral untuk merasmikan kerjasama ini.

The Commune Mall, bersedia untuk membuka pintunya pada suku ketiga tahun ini, menjanjikan pendekatan revolusioner untuk membeli-belah di Kulai, Johor. Merentasi kawasan boleh disewa bersih seluas 200,000 kaki persegi merentasi empat ekar, pusat beli-belah tiga tingkat itu akan menampilkan dua sauh utama.

Hwa Thai Supermart, rangkaian kedai runcit Johor yang terkenal dengan produk berkualiti dan harga yang berbaloi. Selain itu, kemudahan sukan bertaraf dunia dan dewan serbaguna akan meningkatkan tahap kemudahan sukan di Kulai.

Ia akan menawarkan 10 gelanggang badminton dalaman, 2 gelanggang futsal, dan kemudahan bola keranjang, yang akan memenuhi pelbagai aktiviti sukan.

Tambahan lagi, THE COMMUNE Mall dengan bangganya memperkenalkan jenama utama dan pembukaan unik ‘Pertama di Johor/Kulai’. Ini termasuk: –

  • Chagee Pandu-Lalu pertama di Johor

  • Burger King Pandu-Lalu pertama di Kulai

  • Good2U pertama di Kulai

  • Kenangan Coffee pertama di Kulai

  • Richeese Factory pertama di Kulai

  • Bingxue pertama di Kulai

  • IJ Space pertama di Malaysia

  • Guoma Seafood Shabu Shabu berkonsep baharu pertama di Malaysia

Melalui perjanjian ini, pengguna aplikasi AirAsia MOVE akan memperoleh 1 AirAsia point untuk setiap RM1 yang dibelanjakan di setiap cawangan* THE COMMUNE Mall, dan 1 Airasia point untuk setiap RM5 yang dibelanjakan untuk barangan runcit.

AirAsia point boleh dibelanjakan untuk semua penerbangan dalam rangkaian AirAsia, tempahan hotel, dan pengangkutan melalui AirAsia Ride, semuanya di AirAsia MOVE.

Nadia Omer, Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia MOVE, berkata, “Hari ini merupakan hari yang penting untuk AirAsia MOVE kerana ia adalah kali pertama kami menawarkan perkhidmatan program keahlian dan kesetiaan kami, AirAsia Rewards, kepada rakan kongsi kami yang membolehkan pelanggan mereka mendapat lebih banyak manfaat daripada mereka untuk membeli-belah setiap hari, dan mendapat manfaat daripada ekosistem AirAsia MOVE yang menawarkan penerbangan, hotel, perkhidmatan e-hailing dan banyak lagi.

Ini adalah perkongsian dua hala untuk kedua-dua pihak dan kami ingin menjemput bakal rakan kongsi untuk menghubungi kami untuk kerjasama selanjutnya.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini