Watsons Malaysia telah melancarkan kempen ‘Dimensi Raya Paling Unik’ bagi memeriahkan lagi sambutan Aidilfitri pada tahun ini.

Kempen yang berlangsung pada 14 Mac sehingga 22 April ini menawarkan pelbagai hadiah menarik terutamanya kepada semua ahli watsons bernilai RM5,888,888 termasuk sebuah kereta elektrik, Tesla model Y dan sebuah motosikal Vespa.

Bersempena pelancaran kempen ini, turut dipersembahkan sebuah filem pendek yang diterajui oleh artis yang juga duta Watsons, Ayda Jebat dan personaliti terkenal Malaysia lain seperti Sabri Yunus, Angeline Tan, Nadhir Nasar, Catriona Ross, Nazruddin Rahman, Ropie dan COEX.

Pengarah Urusan Watsons Malaysia, Caryn Loh berkata, kempen raya tahun ini menekankan komitmen pihaknya untuk menyatukan rakyat Malaysia ketika musim perayaan.

“Filem kami yang diinspirasikan oleh dimensi pelbagai dunia, menceritakan perjalanan Ayda ketika beliau meneroka pelbagai alam dimensi demi mencari makna sebenar ikatan kekeluargaan.

“Pada awalnya, Ayda ingin mengalami dinamik keluarga yang berbeza dalam menyambut raya, tetapi akhirnya beliau sedar bahawa kebahagiaan sebenar semestinya bersama keluarga, dan ini membawa beliau bersatu semula dengan keluarganya yang tersayang”

“Kami berharap cerita yang menyentuh hati ini akan membangkitkan rasa penghargaan dan menginspirasi rakyat Malaysia untuk menghargai dan membina hubungan yang lebih baik dengan orang tersayang ketika menyambut perayaan yang istimewa ini,” katanya.

Watsons Malaysia juga telah menyumbangkan produk kesihatan, kecantikan dan keperluan asas kepada 17 buah organisasi kebajikan bernilai lebih RM160,000 dan mendermakan 10 alatan bantuan pendengaran kepada Persatuan Orang Pekak Malaysia berjumlah RM24,000.

Caryn berkata, pemberian sumbangan ini diharapkan dapat memberi kegembiraan dan impak besar kepada mereka yang memerlukan sempena Aidilftri tahun ini.

Sempena kempen ini Watsons menawarkan diskaun sehingga 60% untuk barangan kedua bagi pembelian di outlet dan dalam talian. Ahli Watsons juga berpeluang memenangi beg jinjing edisi terhad, sampul raya, bekas makanan seramik dengan pembelian bermula RM80 dan ke atas.

Bagi ahli Elit Watsons, setiap pembelian dalam talian bernilai RM280, ahli berpeluang mendapatkan set dari Naturals by Watsons secara percuma. Unik Plushie edisi terhad berharga RM30.88 atau dengan satu eStamp pada harga RM23.90 dan hasil jualan akan disalurkan kepada Pertubuhan Kebajikan Pusat Jagaan Mesra.

Selain daripada promosi dan tawaran menarik ini, #KakiWatsons juga boleh menantikan Resipi Raya Sihat yang dihasilkan oleh pencipta kandungan makanan @hichizarai, tip dan rahsia kecantikan dan kesihatan di edisi Glow TV Raya, Dimensi Raya E-Bazaar yang berlangsung antara 18 Mac dan 28 Mac, dan Jualan Dalam Talian Watsons 4.4 yang istimewa yang berlangsung dari 29 Mac hingga 7 April.

Cipta kenangan unik bersama orang tersayang anda di hari raya dan lawati www.watsons.com.my atau muat turun aplikasi mudah alih Watsons di Apple Store, Google Play Store, dan Huawei AppGallery.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini