AmBank Islamic Berhad (AmBank Islamic) telah meraikan pelanggannya dengan bergaya dengan tiga pemenang memandu pulang kereta Mercedes-Benz serba baharu untuk kempen Am Up Your Chances.

Pemenang Hadiah Utama, Liew Wai Yee dari Sri Petaling memenangi kereta Mercedes-Benz EQS bernilai RM720,000 manakala Chong Ai Hua dari Johor dan Lee Yee Ching dari Kuala Lumpur masing-masing membawa pulang Mercedes- Benz EQA bernilai RM290,000.

Kempen Am Up Your Chances yang berlangsung selama 12 bulan dari 1 April 2023 hingga 31 Mac 2024, memberi ganjaran kepada pemenang dengan hadiah berjumlah RM2.7 juta.

Hadiah lain termasuk 3 pemenang untuk pakej percutian bernilai RM20,000 setiap satu, 4 pemenang untuk Baucar Valiram bernilai RM20,000 setiap satu, 5 pemenang untuk Perjalanan Umrah bernilai RM10,000, 10 pemenang untuk telefon pintar iPhone 15 Plus dan 10 pemenang untuk jongkong emas seberat 10gm.

Eqhwan Mokhzanee, Ketua Pegawai Eksekutif, AmBank Islamic berkata, sekalung tahniah kepada semua pemenang bertuah kempen ini. Di AmBank Islamic, kami berbangga kerana berada di barisan hadapan dalam menawarkan produk kewangan inovatif, dan kempen ‘Am Up Your Chances’ adalah contoh cemerlang dedikasi kami untuk mencipta pengalaman yang tidak dapat dilupakan dan memberi ganjaran kepada pelanggan kami yang dihargai.

Kepercayaan pelanggan terhadap kami adalah penggerak di sebalik kejayaan kami, dan kami tetap komited untuk memberi kesan positif bagi pertumbuhan kewangan mereka.

Liew Wai Yee berkata “Saya sangat teruja untuk menjadi pemenang hadiah utama untuk Kempen Am Up Your Chances. Terima kasih kepada AmBank Islamic kerana memberi saya peluang yang indah ini.

“Menggunakan aplikasi mudah alih AmOnline menjadikan penyimpanan wang menjadi mudah, yang membolehkan saya terus berada di landasan yang betul dengan matlamat kewangan saya. Saya amat menggalakkan semua orang untuk memanfaatkan inisiatif hebat ini yang menggalakkan kesejahteraan kewangan,” katanya.

Di acara penyampaian hadiah tersebut, AmBank Islamic turut melancarkan AmRewards 4.0, siri kelima kempen yang menyokong Akaun Simpanan-i AmWafeeq yang menawarkan pemenang dengan jumlah hadiah berjumlah lebih RM3 juta.

Hadiah utama termasuk hadiah utama wang tunai RM1 juta, diikuti hadiah wang tunai RM300,000 dan hadiah ketiga RM100,000. Kereta baharu juga boleh direbut seperti Tesla Model Y, dan Toyota Yaris khas untuk kategori Youth Savers yang baru diperkenalkan untuk pelanggan berumur 18-25 tahun.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini