realme, jenama teknologi terkemuka yang terkenal dengan komitmennya terhadap inovasi dan reka bentuk berpusatkan pengguna, dengan bangganya memperkenalkan realme C63, penambahan terbaru dalam barisan siri C.

Sebagai Telefon Pintar Kulit Vegan Paling Bernilai, realme C63 adalah telefon pintar pertama dengan reka bentuk kulit dalam siri C. Ia dilengkapi dengan pengecasan pantas 45W yang terkemuka dalam segmennya, Isyarat Udara dan Sentuhan Pintar Air Hujan.

Dengan harga RM599, realme C63 akan tersedia untuk pembelian bermula 6 Jun di Kedai Jenama realme, pengedar sah, dan kedai rasmi realme di Shopee, Lazada dan TikTok.

Mengikuti amalan penjenamaan semula realme pada awal tahun 2024, telefon pintar siri C realme kini mengekalkan kedudukan produk Essential Plus, dengan aspirasi untuk membolehkan pengguna golongan muda di Malaysia menikmati pengalaman teknologi yang melebihi jangkaan.

Mempunyai keupayaan pengecasan pantas 45W yang terkemuka dalam segmen, realme C63 boleh dicas sehingga 50% dalam masa 30 minit.

Dengan satu minit pengecasan, pengguna boleh menikmati panggilan telefon selama satu jam. Yang penting, realme C63 juga dilengkapi dengan Pensijilan Sistem Pengecasan Pantas Selamat TÜV Rheinland, memastikan keselamatan yang tidak dikompromi semasa pengecasan.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini