HONOR Magic6 Pro telah mencetuskan bualan hangat dalam kalangan media antarabangsa dan peminat gajet sejak pelancaran global di Kongres Dunia Mudah Alih (MWC) 2024.

Selepas mengumumkan pelancaran HONOR Magic6 Pro di Malaysia pada 20 Mac ini, HONOR telah menawarkan Early Bird Special untuk pembeli mendapatkan peranti flagship ini dengan bayaran deposit RM66.

Promosi Early Bird Special telah bermula pada 11 Mac lalu dan HONOR Magic6 Pro telah menerima sambutan hangat sehingga kehabisan stok pada hari ini! Namun jangan risau, HONOR Magic6 Pro masih tersedia pada tempoh prapesanan yang akan bermula selepas pengumuman harga peranti ini pada 20 Mac.

HONOR telah memastikan stok HONOR Magic6 Pro mencukupi bagi tempoh prapesanan ini. Hadiah percuma eksklusif turut menanti pembeli yang membuat prapesanan.

Untuk maklumat terkini mengenai prapesanan HONOR Magic6 Pro, ikuti halaman Facebook rasmi HONOR Malaysia atau layari https://bit.ly/HONORMagic6ProPR

HONOR Magic6 Pro – Discover the Magic

HONOR Magic6 Pro menjadi tumpuan di MWC 2024 dan digelar sebagai “telefon Magis” oleh media antarabangsa. Peranti ini mengetengahkan empat teknologi “Magis” yang
tercanggih iaitu Kamera Magis, Skrin Magis, Bateri Magis dan Pengalaman Magis.

HONOR Magic6 Pro merangkumi inovasi dan kecemerlangan dalam dunia telefon
pintar.

Kamera Magis

HONOR Magic6 Pro menampilkan Kamera Tele-falcon HONOR 180MP dengan zum digital 100X untuk mengambil gambar jarak jauh. Ia mempunyai HONOR AI Motion Sensing Capture yang cekap menangkap objek bergerak pantas, seterusnya memilih momen terbaik dan menghasilkan imej beresolusi tinggi dan jelas.

Peranti ini juga dilengkapi Kamera Utama 50MP dan kamera Ultra Lebar 50MP. HONOR Magic6 Pro telefon pilihan terbaik untuk sportografi, ia pasti meningkatkan kemahiran fotografi ke tahap seterusnya!

Skrin Magis

Baru-baru ini HONOR Malaysia telah memuatnaik beberapa video di halaman Facebook rasmi memaparkan ketahanan luar biasa skrin peranti yang dibuat dengan Pelindung NanoCrystal HONOR. Salah satu video menunjukkan skrin HONOR Magic6 Pro masih kukuh dan tidak tercalar selepas beberapa bilah pisau keluli dijatuhkan ke atasnya.

Manakala skrin telefon pintar pesaing pecah kesan daripada impak mata pisau keluli. Ini kerana Pelindung NanoCrystal HONOR sepuluh kali ganda lebih kuat berbanding kaca biasa.

Pelindung ini menjaminkan skrin HONOR Magic6 Pro tidak mudah rosak walaupun terjatuh. Ia juga menerima pensijilan Five Star Overall Glass Drop Resistance Ability oleh SGS dalam pelbagai senario.

Bateri Magis

HONOR Magic6 Pro dimuatkan dengan Bateri Karbon Silikon 5600mAh Generasi Kedua yang canggih dan mampu bertahan sepanjang dengan sekali cas. Ia disokong oleh pengecas pantas berwayar HONOR SuperCharge 80W dan wayarlas 66W yang mampu mencapai kuasa penuh dalam tempoh hampir 40 minit. Walaupun dalam suhu -20 °C, bateri masih berfungsi dengan baik serta boleh merakam video selama 11 minit dengan hanya tinggal 10% hayat bateri.

Pengalaman Magis

HONOR magic6 Pro beroperasi dengan MagicOS 8.0, UI terbaharu HONOR untuk Android 14. UI baharu ini didatangi AI yang boleh memahami bahasa, imej dan gerak isyarat untuk keperluan pengguna.

Bersama MagicOS 8.0, HONOR turut memperkenalkan ciri Magic Portal yang membolehkan pengguna menukar dan mengakses perkhidmatan antara aplikasi dan peranti dengan mudah.

Sementara ciri Magic Capsule membolehkan pengguna mengakses maklumat tambahan dengan pantas daripada banner pemberitahuan tanpa perlu membuka beberapa aplikasi.

Saksikan strim langsung pelancaran HONOR Magic6 Pro pada Rabu ini, jam 3 petang
di Facebook HONOR Malaysia.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini