realme, jenama telefon pintar yang paling pesat berkembang di seluruh dunia, memulakan ‘Tahun Pengimejan’ dengan Siri realme 12, yang terdiri daripada realme 12 Pro+ 5G dan realme 12+ 5G.

Memperjuangkan falsafah ‘value-driven premium product’ realme, realme 12 Pro+ 5G membawakan satu-satunya lensa telefoto periskop dalam segmennya. Terutamanya, Malaysia adalah pasaran pertama yang melancarkan realme 12+ 5G.

Telefoto Periskop Terhebat dalam Segmennya

realme 12 Pro+ 5G dengan bangganya memperkenalkan satu-satunya lensa periskop telefoto yang berkuasa dalam kategorinya, ciri yang secara tradisinya eksklusif untuk model perdana kerana kos yang tinggi dan kerumitan teknikalnya. realme 12 Pro+ 5G mengambil langkah besar ke hadapan dengan lensa telefoto periskopnya, menawarkan zum optik 3X yang tiada tandingan, zum dalam-sensor 6X dan panjang fokus bersamaan dengan 71mm.

Perkara terpenting inovasi sedemikian terletak pada sensor OmniVision OV64B 1/2″ yang dipadankan dengan resolusi 64MP tertinggi industri untuk lensa telefoto periskop, menjanjikan imej yang tajam dan terperinci dengan hingar terkawal walaupun dalam cahaya malap.

Memperkasakan kuasa pengimejan yang diidamkan ialah Sistem Fotografi Omnifokal tercanggih, perkakasan kamera tunggal yang menawarkan lima tahap zum lossless – 0.6X, 1X, 2X, 3X dan 6X – pertama di peranti realme.

Teknologi sistem zum dalam-sensor memastikan kualiti imej yang luar biasa dengan ketelitian yang jauh mengatasi zum digital biasa, memperkasakan pengguna dengan fleksibiliti untuk memilih jarak fokus yang sempurna untuk tangkapan yang tepat dan jelas merentasi pelbagai jarak.

Dapatkan realme 12 Pro+ 5G Bermula Dari Harga Masa Terhad RM1,599

Sempena Festival 3.3, pembeli yang berminat boleh membawa pulang realme 12 Pro+ 5G (konfigurasi 8GB+256GB) dengan harga masa terhad RM1,599 apabila mereka membeli dari kedai rasmi Shopee, Lazada dan TikTok.

  • Menampilkan sensor OV64B 1/2″, realme 12 Pro+ 5G ialah satu-satunya telefon pintar dengan pengimejan dalam kelasnya yang menampilkan lensa telefoto periskop 64MP dan fokus panjang berbilang, termasuk zum optik 3X, zum dalam-sensor 6X dan zum digital 120x. 
  • realme 12+ 5G menggunakan kamera utama Sony-LYT600 untuk pengalaman vlogging terbaik; terutamanya, Malaysia adalah pasaran pertama yang melancarkan peranti pengimejan generasi akan datang.
  • realme meningkatkan penawarannya melalui perkongsian dengan ahli sinematograf pemenang Oscar Claudio Miranda dan pembuat jam tangan mewah Ollivier Saveo.
  • Membawakan pengalaman audio mengasyikkan yang dikuasakan Dolby Atmos, realme 12 Pro+ 5G dan realme 12+ 5G kini tersedia di seluruh negara.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini