SPRITZER dengan bangganya mengumumkan telah menerima dua anugerah di Anugerah Jenama Putra 2023 yang diadakan baru-baru ini.

Dua anugerah tersebut ialah Anugerah Emas di bawah Kategori Minuman-Bukan Alkohol kepada Spritzer, dan Anugerah Personaliti Jenama Putra di bawah Khas Anugerah kepada Pengasas dan Pengarah Urusan, Datuk Lim Kok Boon, sebagai pengiktirafan terhadap komitmen berterusan Spritzer terhadap kecemerlangan, kualiti dan kemampanan.

Pengasas dan Pengarah Urusan Spritzer, Datuk Lim Kok Boon berkata, beliau berterima kasih di atas anugerah tersebut dan terhutang budi kepada pasukan Spritzer.

“Pasukan Spritzer amat luar biasa, yang dedikasi dan kepakarannya telah membawa kami kepada kemenangan hari ini. Dengan sokongan berterusan mereka, kami yakin kami akan terus mencapai kecemerlangan,” katanya dalam kenyataan di sini, hari ini.

Pengarah Yee Lee Trading Co Sdn Bhd, Lim Kim Kow dan Pengarah Spritzer, Dr Chuah Chaw Teo

Pengarah Spritzer, Dr. Chuah Chaw Teo berkata, Spritzer amat berbesar hati dengan pengiktirafan dan kepercayaan orang ramai Malaysia terhadap jenama Spritzer.

“Pengiktirafan ini merupakan pencapaian penting kerana ia menunjukkan kepercayaan berterusan, keyakinan dan keutamaan pengguna terhadap Spritzer, sekali gus mengukuhkan kedudukan kami sebagai pilihan minuman nombor satu Malaysia. Kami berterima kasih kepada orang ramai, pelanggan setia kami, kerana memilih Spritzer,” katanya.

Anugerah Jenama Putra ialah anugerah jenama utama di Malaysia, yang dianjurkan oleh Persatuan Ejen Pengiklanan Bertauliah Malaysia (4As) dengan kerjasama Jenama Paling Bernilai Malaysia (MMVB).

Ia adalah satu-satunya anugerah jenama yang disahkan oleh MATRADE dan disokong oleh Persatuan Pengiklan Malaysia (MAA), Persatuan Pakar Media (MSA) dan Persatuan Digital Malaysia (MDA). Anugerah ini mengiktiraf pembinaan jenama sebagai pelaburan perniagaan yang penting, diukur oleh pengguna.

Anugerah Jenama Putra 2023 menyampaikan 149 pemenang dalam 24 kategori, mempamerkan jenama kegemaran rakyat Malaysia dalam pelbagai kategori. Lebih 11,000 maklum balas pengguna telah diterima dari seluruh Malaysia dalam tempoh tinjauan selama 8 minggu.

Hasilnya telah diperakui oleh Ipsos, salah satu agensi penyelidikan global terbesar dengan lebih 16,000 kakitangan di 88 negara dan disahkan oleh Lembaga Pengelola Anugerah.

Untuk pemahaman lanjut tentang komitmen Spritzer terhadap kemampanan, sila layari laman web mereka: https://www.spritzer.com.my.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini