Betapa menariknya Kieslect Kr2 berwarna perak dan Muse sewajarnya memberikan anugerah reka bentuk yang diidam-idamkan kepada Kieslect Kr2.

Jam ini adalah saiz yang betul, bermakna tidak besar atau besar, pada 46.4 x 11.65 mm, ia seimbang, untuk kebanyakan saiz pergelangan tangan.

Penapisan bekas logam menjadikan Kr2 kelihatan seperti jam tangan yang boleh dikoleksi, dari tiang lug bingkai A dengan skru mikro-heks, bezel serong halus, mahkota bertekstur gear dengan butang tekan gaya kronografi (moden gaya kronograf) dan pinggang yang melabuhkan seluruh lilitan sarung itu. Belakang sarung di mana mata pertuduhan dan Penderia PPG berada hampir rata, tiada bonjolan tambahan untuk menempatkan penderia.

Kristal kaca melengkung tepat untuk bertemu bezel. Kr2 didatangkan dengan dua tali, magnet yang lebih nipis dan gaya gesper dan pin. Jam ini kelihatan seperti itu sepatutnya mengadakan pameran kembali untuk menunjukkan pergerakan atau dalam kes ini, litar.

Kieslect Kr2 depan dan belakang
Kr2 mempunyai rupa yang setanding dengan model landasan, ia juga mempunyai binaan seorang atlet.

Teknologi yang digunakan seiring
dengan kehidupan yang menuntut, sama ada sekolah, kerja atau bermain.

Pemproses dwi teras adalah ketara pantas dan responsif, apabila menerima mesej atau melihat data kesihatan. Kr2 menawarkan gandingan satu langkah, dan kebenaran diberitahu, melalui

Bluetooth 5.3 bersempena dengan teras dwi, ​​satu langkah sahaja yang diperlukan. Gesaan persediaan memberikan yang jelas, mudah diikuti panduan, menjadikan persediaan lebih lancar. Apl OS Kieslect mesra pengguna dengan reka letak yang boleh dibaca dan komprehensif widget dan navigasi.

Paparan yang dikuasakan oleh GPU 2.5D adalah tajam, berwarna-warni dan terang (pada 1,000 nits), melihat Kr2 mudah dipandang mata, malah
dalam cahaya matahari. Pergerakan mahkota mempunyai bunyi dan sentuhan, “klik”, seperti jam tangan mekanikal dengan penggulungan
pergerakan. Penderia biometrik terdiri daripada 2 LED 3-dalam-1 ultra-terang dan 2 PD besar 60-mil bebas yang dikumpulkan maklumat kesihatan saya.

Kadar jantung- 79 BPM, SpO2-98%, Tidur-6 jam dan amaran untuk keadaan tidak normal seperti rendah atau kadar denyutan jantung yang tinggi, SpO2 yang rendah dan tekanan yang tinggi.

Rupa dan binaan serta kecerdasan Kr2, dengan lebih 100 Mod Sukan, 100+ jam tangan wajah yang mana 20+ adalah dianimasikan, 5 adalah wajah Sentiasa Hidupkan (AOD) atau muat naik gambar anda sendiri untuk digunakan sebagai jam tangan muka.

Empat permainan mini telah dimuatkan sebelumnya; Flappy Bird, 2048, Dadu dan Pertempuran Udara. Fungsi pintar ialah Peringatan Mesej, Cari Telefon Saya, Kamera Jauh, Mod Penjimatan Kuasa, Mod DNS, Jam Dunia, Jam Penggera, Pemasa, Pomodoro (masa kaedah pengurusan) dan Kad Digital.

Tampan, Rajin dan Pintar juga!

Kieslect Kr2 sebuah jam tangan pintar baharu yang memajukan fesyen ke Malaysia “Kebijaksanaan” juga terdapat dalam Pemantauan Kesihatan 24/7 dan penjejakan kecergasan. Data kesihatan dan kecergasan adalah mudah untuk mengakses dan menyusun data sejarah, pelaporan dan perbandingan.

Memakai Kr2 sepanjang siang dan malam, di tempat kerja, bersenam dan berehat adalah menyenangkan; pada pendapat saya jam tangan sepatutnya tidak dapat dilihat dan Kr2 adalah tepat, selesa dan ringan. Data yang dikumpul dan dihantar ke OS Kieslect, dikongsi dengan apl Apple Health termasuk langkah, kalori, jarak, kadar denyutan jantung, SpO2, tekanan dan tidur.

Kieslect Kr2 ialah jam tangan pintar yang kelihatan pintar. Jam tangan ini mempunyai segala-galanya, rupa model, binaan atletik dan ilmiah kecerdasan untuk pengguna setiap hari, keperluan setiap kesempatan. Bersukan dan berfungsi untuk gim, berlari, mendaki lagi terbilang untuk bilik mesyuarat dan acara sosial.

Bermula pada titik harga RM429, ia merupakan nilai kepada wang.

Kr2 membawa gaya dan ciri kontemporari dalam jam tangan pintar setiap hari, setiap kesempatan. Ketepatan, kecantikan dan kecemerlangan memuncak menjadi sehelai yang pasti akan teruja untuk dipakai oleh sesiapa sahaja, setiap hari, setiap majlis.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini