Ks2 secara visualnya disalut aluminium segi empat tepat menempatkan saiz 2.01 inci.

Skrin AMOLED pada 410 x 502 piksel. Tiang lug halus pasangkan tali di bawah dengan selamat hadapan dan belakang bingkai.

Kristal serong langsing sejajar dengan bezel dengan elegan menyampaikan salah satu jam tangan pintar paling anggun pada 50.2 x 37.4 x 10.6 mm; ia amat nipis dalam kelasnya.

Dengan ciri yang hanya terdapat pada Ks2 seperti Tenaga Badan, Meditasi, 1 Ketik untuk 3Metrik Kesihatan, dan banyak lagi, ini adalah untuk pejabat profesional yang mementingkan kesihatan.

Ks2 memenangi Anugerah Reka Bentuk Produk New York 2023, yang menganugerahkan peserta yang berwawasan dengan produk luar biasa, membawa kepada hasil yang nyata.

Meneliti spesifikasi Ks2, ini adalah jam tangan yang serius untuk profesional yang serius, yang mempunyai Dual-Core
chipset, unit pemprosesan grafik 2.5D (GPU), 5.3 Bluetooth, bateri 300 mAh, bermakna jam tangan ini pantas, cekap dan bergaya.

Dua tali disertakan dalam kotak, magnet dan strap-dan-pin, bagi mereka yang inginkan penampilan yang berbeza untuk majlis yang berbeza.

Aplikasi Kieslect, KS OS, mempunyai reka letak yang mesra pengguna dan navigasi yang komprehensif. Menguji Telefon daripada jam tangan,
menelefon rakan sekerja saya untuk membincangkan penerbitan ulasan ini, kemudian melakukan susulan pantas mengenai kualiti panggilan, yang mengejutkannya apabila saya mendedahkan ia daripada Ks2.

Ciri pintar tambahan seperti pembantu suara Alexa, pintasan harian kad, peringatan dan banyak lagi, melengkapkan fungsi.

Ks2 menunjukkan prestasi yang baik semasa senaman, termasuk latihan kekuatan, HIIT, berlari (dalaman dan
luar), dan berenang. 4 LED ultra-terang dan PD bebas mengumpul data saya, dan mengaitkannya dalam aplikasinya.

Ks2 membawa gaya dan ciri kontemporari dalam setiap hari, setiap kesempatan jam pintar. Ketepatan, keindahan dan kecemerlangan memuncak menjadi karya yang pasti akan teruja oleh sesiapa sahaja untuk dipakai, setiap hari, setiap kesempatan.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini