Casio Computer Co., Ltd. mengumumkan pada hari ini keluaran penambahan baharu kepada jenama jam tangan kalis hentakan G-SHOCK.

Direka bentuk melalui kolaborasi bersama ITZY, Kumpulan Penyanyi Wanita K-POP, jam tangan GMA-P2100IT dan GMA-P2100ZY baharu ini tersedia dengan tiga model secara keseluruhannya.

Sejak penampilan sulung Februari 2019nya, ITZY menikmati sokongan hebat daripada kumpulan peminat global dan terutamanya daripada remaja perempuan dan wanita berusia dua puluhan di negara-negara Asia.

Pada Februari 2023, Casio melantik kumpulan ini sebagai duta jenama G-SHOCK lantaran padanan luar biasa lagu dan persembahan hebat mereka yang dihasilkan dengan identiti teras jenama ini iaitu kekuatan.

Jam tangan GMA-P2100IT dan GMA-P2100ZY baharu ini menandakan kolaborasi rasmi yang pertama antara G-SHOCK dan ITZY.

Jam tangan ini adalah berasaskan kepada GMA-P2100, jam tangan yang mempersembahkan reka bentuk bezel oktagon tersendiri daripada barisan 2100 dengan bentuk yang malah lebih kompak, mengekspresikan imej menyejukkan mata daripada ITZY dengan palet monokrom halus.

Ditawarkan dengan pilihan warna merah jambu kuning air, putih dan hitam lut cahaya, barisan ini menjadikan penyelarasan fesyen sesuatu yang mudah dan pantas, manakala aksen berbilang warna pula membangkitkan cahaya cincin ITZY rasmi — barangan peminat popular yang dikaitkan dengan kumpulan ini – menghiasi tanda indeks pada muka jam.

Logo ITZY muncul pada bahagian muka jam dan belakang bekas jam dan semua tandatangan bercetak dipaparkan pada bungkusan istimewa.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini