HONOR Malaysia hari ini memulakan jualan HONOR X8b dan HONOR X7b di kedai fizikal seluruh negara termasuk platform dalam talian.

HONOR X8b yang didambakan ramai mempunyai storan besar 512GB dan ditawarkan pada harga berbaloi sebanyak RM999. Sementara HONOR X7b yang terkenal dengan bateri tahan lama 6000mAh boleh didapati pada harga RM799. Kedua-dua peranti ini didatangkan bersama HONOR Choice Earbuds X5 Lite percuma bernilai RM139.

HONOR X8b – Storan 512GB Paling Berbaloi Dalam Industri

Sejak diperkenalkan pada 13 Disember lalu, HONOR X8b menjadi bualan ramai peminat yang tidak sabar menantikan jualan peranti tersebut di kedai. Mereka teruja selepas membaca tentang HONOR X8b yang menawarkan storan besar 512GB pada harga yang cukup menarik iaitu RM999.

Ramai memberi komen positif mengenai paparan peranti yang jelas, ciri-ciri kamera terbaik dan reka bentuk yang bergaya, sesuai untuk penggunaan harian.

1. Reka Bentuk Rapi dan Bergaya
HONOR X8b tampil dengan reka bentuk yang rapi, badan ultra nipis 6.78mm dan berat hanya 166g, pengguna yang mementingkan gaya dan keselesaan pasti ingin memiliki peranti ini.

Rekaan ini memudahkan HONOR X8b diselit ke dalam saku, beg tangan dan beg kantung. Menariknya, HONOR X8b adalah telefon pintar paling ringan dan nipis dalam kelasnya.

Telefon pintar ini didapati dalam warna hijau Glamorous Green dan perak Titanium Silver.
Istimewanya model Glamorous Green dihasilkan daripada kulit vegan halus dengan tekstur kulit laici klasik.

Manakala Titanium Silver menampakkan HONOR X8b minimalis dan rapi, menonjolkan gaya yang moden dan estetik.

2. Storan Besar untuk Simpan Kenangan Manis
HONOR X8b peranti idaman pengguna yang mahukan storan besar. Kapasiti storan 512GB persis komputer riba biasa amat sesuai untuk memuat turun aplikasi permainan, aplikasi jenama kegemaran, dokumen saiz besar selain boleh menyimpan sehingga 124,000 gambar.

Tambahan lagi, jurugambar pasti menggemari HONOR X8b kerana fungsi kamera yang memenuhi keperluan fotografi dan penggemar swafoto. Kamera Utama Ultra Jelas 108MP dengan Teknologi Nanopixel Plus menghasilkan gambar yang cantik dan terperinci walaupun di restoran yang bercahaya malap atau pemandangan bandar yang terang benderang pada waktu malam.

Selain itu, Kamera Swafoto Spotlight 50MP menjadi pelengkap kepada pengambilan gambar swafoto yang sempurna. HONOR X8b peneman sesuai bagi mereka yang mahukan storan besar dan keupayaan fotografi terbaik.

3. Keselesaan Mata Sepanjang Hari
HONOR mengutamakan keselesaan mata pengguna, terutamanya golongan yang sentiasa
menghabiskan masa terlalu lama dengan telefon pintar. Paparan AMOLED pemalapan bebas risiko pada 3240Hz dan sistem perlindungan mata tujuh lapis berkesan dalam mengurangkan ketegangan mata bagi menjamin pengalaman menonton yang selesa walaupun di pencahayaan malap.

Oleh itu, penstrim langsung yang sentiasa membuat live untuk waktu yang lama amat disyorkan untuk memiliki HONOR X8b.

Peranti ini mempunyai kecerahan puncak 2000 nit untuk skrin lebih jelas ketika berada di bawah cahaya matahari, pada masa sama memastikan paparan terang bagi pengalaman menonton yang mengasyikkan.

HONOR X7b – Nikmati Hiburan Pada Harga Berpatutan

HONOR X7b turut mendapat maklum balas baik daripada ramai peminat yang kagum terhadap kapasiti gergasi bateri, pembesar suara dual dan storan besar, ditambah lagi dengan harga mesra poket sebanyak RM799.

Berikut tiga ciri-ciri HONOR X7b yang berjaya menarik perhatian ramai.
1. Hiburan Tanpa Had
Jangka hayat panjang 6000mAh HONOR X7b dapat menyelesaikan masalah kehabisan bateri dengan cepat yang dilalui ramai pengguna. Dengan hanya sekali caj, bateri boleh bertahan sehingga 18 jam untuk menstrim video, 24 jam melayari internet atau 69 jam mendengar lagu.

Ini memberi keseronokan berpanjangan menonton perlawanan bola sepak dan menghabiskan satu musim drama kegemaran tanpa perlu bimbang bateri cepat habis. HONOR X7b juga satu-satunya telefon pintar dalam Siri X yang dilengkapi Pembesar Suara Stereo Dual untuk memberi pengalaman audio berkualiti tinggi kepada pengguna.

2. Rakam Momen Terbaik
Pada masa sama, HONOR X7b hadir dengan Kamera Utama Ultra Jelas 108MP dan sensor luas 1/1.67 inci untuk menangkap gambar menawan. Mengambil gambar di pencahayaan malap tidak lagi menjadi masalah, malah gambar yang dirakam jelas dan terang.

Mod kamera potret bersama zum 2X boleh menangkap lebih banyak latar belakang. Adanya HONOR X7b, pengguna tidak perlu lagi bimbang mengenai storan terhad kerana kapasiti 256GB cukup besar untuk menyimpan 60,000 gambar!

3. Elegan dan Bergaya
Rasakan pengalaman bergaya dan inovatif bersama HONOR X7b yang tersedia dalam warna hijau Emerald Green dan perak Flowing Silver. Rekaan kuad lengkung 63° yang unik bukan sekadar menonjolkan gaya, tetapi untuk keselesaan apabila digenggam dalam tangan.

HONOR X7b juga menarik dengan badan yang nipis dan ringan selain sebagai aksesori chic yang dipadankan dengan setiap gaya hidup serta melambangkan sofistikasi pengguna.

HONOR X8b dan X7b Hadiah Terbaik

Bagi mereka yang bakal menerima bonus, HONOR X8b dan HONOR X7b adalah hadiah terbaik buat insan tersayang selain sesuai untuk pertukaran hadiah dengan rakan-rakan.

Kedua-dua peranti ini boleh didapati di semua Kedai HONOR, kedai pengedar sah termasuk Harvey Norman, Senheng, SenQ, Urban Republic, dan Courts. Pembelian dalam talian boleh dilakukan menerusi laman web rasmi HONOR, Lazada HONOR Flagship Store, Shopee HONOR Official Store dan HONOR Malaysia TikTok Shop.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini