Zepp Health Corporation (Zepp) pakar global dalam teknologi boleh pakai pintar dan kesihatan, memperkenalkan Amazfit Active, direka untuk wanita abad ke-21 untuk kekal aktif dan kekal sihat.

Jam tangan pintar serba boleh ini akan menjadi pasangan anda di tempat kerja, semasa bersenam dan bermain.

Evolusi jenama Amazfit dipaparkan dalam Amazfit Active yang dibangunkan pada kualiti terbaik siri Amazfit GTS dan Mini, pengguna akan menghargai gabungan penampilan yang lebih tinggi daripada Amazfit GTS ditambah dengan siri Mini ultra-ringan dan kos efektif.

Amazfit Actice dibangunkan menggunakan aloi aluminium ultra-ringan dan reka bentuk plastik, menggabungkan paparan HD AMOLED 1.75″, panggilan Bluetooth yang mudah dan main balik muzik, Sistem Satelit Navigasi Berbilang Global (Berbilang-GNSS) dan navigasi laluan untuk pemetaan tepat berjoging, pendakian atau mana-mana trek lain.

Panduan Latihan dikuasakan AI oleh Zepp Coach mengagregatkan data seperti kadar denyutan jantung 24 jam, SpO2 dan pemantauan tekanan untuk pelan senaman yang disesuaikan. Hayat bateri ultra lama Amazfit, sehingga 14 hari penggunaan biasa, adalah ciri berkekalan bagi Active.

Pengurus Pemasaran Zepp Health Karmun Chow berkata, Amazfit Active ialah jam tangan pintar serba boleh dan fleksibel untuk wanita yang perlu mengikuti perkembangan terkini dengan pemberitahuan dan peringatan daripada apl kalendar dan komunikasi. Di sinilah ciri dan fungsi bergabung dalam bentuk yang bergaya sebagai pembantu hidup dan jurulatih senaman.

Menampilkan 130+ mod sukan, yang terbaru, Trek Running akan mengekalkan rentak dan belahan anda. Dengan Zepp Coach, pada pergelangan tangan anda, memantau dan menganalisis senaman anda, gesaan suara semasa latihan, mengaitkan data dan mengoptimumkan latihan masa hadapan ke arah kecergasan yang lebih baik.

“Sebelum bersenam, Skor Kesediaan menyediakan potensi keluaran untuk mengoptimumkan prestasi dan memaksimumkan hasil dengan pelan Zepp Coach. Jadual latihan yang diperibadikan, nasihat pemulihan dan penjejakan kemajuan menjadikan pengalaman kecergasan cekap kerana ia boleh difahami.” kata Chow.

Dalam Midnight Black dan Petal Pink, pada harga RM599.00, Amazfit Active adalah pertimbangan yang menarik untuk wanita aktif-profesional. Ciri-ciri lain termasuk lebih 100 muka jam, kalis air 5ATM, storan muzik, Sistem Penilaian Kesihatan PAI, aplikasi dan permainan yang boleh dimuat turun, Aplikasi Zepp dan banyak lagi. Mencipta organisasi daripada huru-hara, Amazfit Active boleh meningkatkan kualiti hidup untuk kekal aktif, kekal sihat.

Bermula pada 3 November 2023, Amazfit Active boleh didapati di Shopee di https://bit.ly/Amazfit-Shopee-Active, Lazada di https://bit.ly/Amazfit-Lazada-Active, dan Kedai TikTok, dijual dengan harga RM599.00. Setiap pembelian akan menerima hadiah beg silang badan dan Pas Percubaan 7 hari Celebrity Fitness sementara stok masih ada.