Apple Watch Series 5, iPad dan Apple TV 4K kini boleh didapati melalui Maxis Zerolution dari 13 Disember

MAXIS mengumumkan bahawa ia akan menawarkan Apple Watch Series 5 yang baru, memaparkan paparan Always-On, komunikasi terobosan, keupayaan kecergasan dan kesihatan bersama selular terbina dalaman.

Pelanggan boleh mendapati Apple Watch Series 5, iPad dan Apple TV 4K bermula 13 Disember melalui Maxis Zerolution – dengan bayaran bulanan yang menarik, tanpa kadar faedar, pembayaran pendahuluan dan kad kredit.

Maxis juga menawarkan dua rancangan baru untuk membolehkan sambungan bagi Apple Watch Series 5 dan peranti iPad.

Dengan pelan Maxis Postpaid Watch, pengguna boleh berkongsi kuota mudah alih, suara, SMS dan kuota data mereka dengan Apple Watch, walaupun iPhone tidak berdekatan atau dikuasakan dengan hanya RM 18/sebulan.

Setiap langgangan juga termasuk percubaan selular pengenalan tiga bulan percuma. Juga pada RM 18/sebulan adalah pelan Maxis Postpaid Tablet yang menawarkan pengalaman iPad terbaik dengan menggabungkan peranti iPad dengan data berkelajuan tinggi 5GB.

Pelanggan juga mempunyai pilihan untuk menaik taraf kepada data 10GB dan berkongsi akses Data Pool.

“Kami amat teruja untuk menawarkan Apple Watch Series 5 dengan sambungan selular, menawarkan pengalaman yang bebas dari kembimbangan menerusi program Zerolution kami.

“Dengan permintaan tinggi untuk peranti mudah alih, kami telah menambah satu barisan produk dan perancangan baru untuk pelanggan kami mendapat pengalaman terbaik daripada produk Apple mereka. Pelan baru ini akan membolehkan para pelanggan menikmati pemilikan mudah dan sentiasa bersambung untuk gaya hidup yang semakin berkait,” kata Arjun Varma, Ketua Pemasaran Produk, Maxis.

Sebagai tambahan kepada dua rancangan baru, pengguna Fiber juga boleh meningkatkan pengalaman serat rumah mereka dengan Apple TV 4K. Dengan perkhidmatan WiFI yang lebih baik dari Maxis, dipasangkan dengan Apple TV 4K, pengguna akan menikmai pengalaman hiburan dalam 4K HDR yang menakjubkan dengan bunyi Dolby Atmos.

Untuk masa yang terhad, sebahagian daripada Maxis Biggest Sale, pelanggan sedia ada pelan Maxis Fibre juga boleh menambah Apple TV 4K ke koleksi mereka dengan hanya RM 1/sebulan, termasuk langganan satu tahun Apple TV +.

Apple Watch Series 5 melancarkan paparan Always-On Retina, bagi pengguna mudah untuk melihat masa dan maklumat penting lain, tanpa menaikkan atau mengetuk paparan. Ciri lokasi baharu, dari kompas terbina juga membantu pengguna menavigasi hari mereka dengan lebih baik.

Apple Watch Series 5 dengan selular membolehkan pelanggan terus berhubung, membuat panggilan dan menerima teks, manakala panggilan kecemasan antarabangsa membolehkan pelanggan menghubungi perkhidmatan kecemasan terus dari Apple Watch, tanpa iPhone berdekatan.

Dengan watchOS 6, pengguna Apple Watch diberi kuasa untuk menjaga kesihatan dan kecergasan mereka dengan ciri-ciri baru seperti Cycle Tracking, the Noise app dan Activity Trends.

iPad baru membawa lebih banyak kawasan skrin dan sokongan untuk Smart Keyboard bersaiz penuh, serta pengalaman iPad baru dengan iPad OS. Pek naik taraf juga menjadikan iPad ini paling popular dan berpatutan, memaparkan paparan Retina 10.2 inci yang menakjubkan dan inovasi terbaharu termasuk sokongan Apple Pencil, cip A10 Fusion yang pantas, kamera dan senor canggih, mudah alih yang tidak dapat ditandingi, sambungan, kemudahan penggunaan dan hayat bateri sepanjang hari.