Adakah anda seorang profesional muda yang sentiasa beralih dari satu lokasi ke lokasi yang lain? Atau anda masih mencari rumah yang sesuai untuk dijadikan kediaman tetap anda? Bagaimana jika ada penyelesaian untuk anda melanggani internet tanpa memerlukan alamat tetap dan tanpa kontrak?

SEMESTINYA, kini unifi membawakan anda kebebasan berinternet! Sebagai jenama konvergens utama di bawah Telekom Malaysia Berhad (TM), unifi menawarkan perkhidmatan terbaharu yang membolehkan anda menikmati rumusan internet secara menyeluruh dan diyakini menerusi unifi Wireless Broadband.

Naib Presiden Eksekutif unifi, Imri Mokhtar berkata, “Kami ingin sentiasa memastikan pelanggan mendapat pengalaman internet yang terbaik daripada unifi. Untuk pelanggan yang tinggal di dalam kawasan liputan perkhidmatan unifi LTE, ini adalah penyelesaian terbaik untuk anda.

Dengan sambungan yang menyeluruh, anda akan menikmati pengalaman kehidupan digital yang anda inginkan. Muat turun dan muat naik apa sahaja yang anda mahu. Nikmati penstriman video tanpa gangguan bersama keluarga atau rakan. Membeli-belah secara maya, membaca buku elektronik, atau sekadar ingin berhubung bersama rakan, anda kini boleh kekal online dan lakukan apa sahaja yang anda mahukan sepanjang hari, setiap masa.

“Tiada peraturan dan tiada halangan. Tiada sekatan untuk anda menggunakan data bagi apa jua tujuan, tidak yang lain seumpamanya, menjadikan ini penyelesaian yang sempurna untuk anda”,

“Bertepatan dengan janji kami, ‘Hidup Lebih Mudah’, rumusan ini akan memperkukuh peranan unifi sebagai jenama Peneraju Konvergens di negara ini. Kami akan meneruskan komitmen untuk membawakan pengalaman pelanggan bersepadu terbaik untuk semua rakyat Malaysia, dari pelbagai latar belakang,” tambah beliau.

Dengan cara melanggan yang mudah TANPA KONTRAK, unifi Wireless Broadband hanya perlu dicucuk untuk digunakan (plug and play), tanpa wayar, dan tidak memerlukan sebarang pemecahan pada dinding serta tiada pemasangan diperlukan.

Menampung sehingga 64 peranti, perkhidmatan terbaharu ini membolehkan para penghuni yang ramai dalam sesebuah kediaman menikmatinya tanpa kerisauan.

unifi Wireless Broadband device

Eksklusif menerusi ‘Skuad Sempurna unifi’, unifi Wireless Broadband ini didatangkan dengan data internet 60GB, pada harga hanya RM83.74 sebulan (termasuk GST). Langganan adalah termasuk peranti router tanpa wayar dengan hanya RM599 (harga biasa: RM1,099), jadi anda akan memiliki peranti tersebut dan membawanya bersama apabila anda berpindah lokasi.

Terhad kepada tiga (3) unit untuk setiap pelanggan, peranti ini didatangkan bersama jaminan selama 12 bulan. Oleh kerana tiada ikatan kontrak dikenakan, maka tiada sebarang penalti dan pengembalian yang merumitkan.

Untuk pengguna yang sering menggunakan data dalam jumlah yang tinggi, sekiranya data 60GB tidak mencukupi untuk anda, jangan risau, anda boleh membeli data tambahan menerusi aplikasi unifi mobile care atau menerusi online di https://mobile.unifi.com.my/ untuk menikmati 20GB hanya pada harga RM40 dan boleh dipakai sehingga 90 hari!

Nantikan ‘Skuad Sempurna unifi’ TM datang ke kawasan kejiranan anda tidak lama lagi untuk #pasangsekarang (#installnow). Mereka akan menawarkan perkhidmatan bersama peranti tersebut kepada anda; barangan cenderahati menarik juga mungkin akan menjadi milik anda yang bertuah!

Unifi merupakan satu-satunya penyedia pengalaman internet secara menyeluruh dan pantas di mana sahaja dan setiap masa untuk anda, memudahkan hubungan bagi setiap peranti dengan dan pengalaman yang mudah dan tanpa kerisauan. Dengan pelbagai penawaran penyelesaian digital, unifi komited untuk memenuhi janji TM, ‘Hidup Lebih Mudah’.

Untuk maklumat lanjut mengenai unifi serta produk dan penawarannya, layari www.unifi.com.my.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini