Aneka Jaringan Holdings Berhad (Aneka Jaringan), pakar pembinaan bawah tanah dan asas, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa anak syarikat milik penuhnya, Aneka Jaringan Sdn Bhd (AJSB), menerima dan menerima Surat Anugerah (LOA), bernilai RM53 juta daripada Grand Dynamic Builders Sdn. Bhd. (GDB) untuk menjalankan kerja cerucuk bored dan kerja cerucuk konkrit bertetulang pratuang untuk cadangan pembinaan hab logistik baharu yang terletak di Shah Alam.

Projek ini melibatkan kerja asas yang meluas, menonjolkan kepakaran Aneka Jaringan dan mengukuhkan kedudukannya sebagai pakar pembinaan yang mantap di Malaysia.

Pengarah Urusan Aneka Jaringan, Pang Tse Fui berkata, kontrak ini adalah bukti dedikasi dan kepakaran syarikat.

“Kami sangat teruja untuk menjadi sebahagian daripada projek penting ini dan berharap dapat memberikan hasil yang luar biasa. Penglibatan kami dalam pembinaan hab logistik baharu di Shah Alam amat menarik kerana ia mewakili pembangunan strategik di salah satu kawasan perindustrian utama Malaysia.

“Projek ini menekankan keupayaan kami untuk mengendalikan tugasan pembinaan berskala besar dan kompleks dan mengukuhkan lagi reputasi kami dalam industri,” katanya di sini, hari ini.

Beliau menambah, komitmen pasukan terhadap kecemerlangan dan inovasi telah menjadi penggerak di sebalik kejayaan syarikat.

Beliau yakin projek ini akan menyumbang secara positif kepada prestasi kewangan dan meningkatkan nilai pemegang saham.

“Sambil kami terus mengembangkan jejak kami dalam sektor pembinaan, kami kekal fokus pada penyampaian kualiti, mengekalkan piawaian keselamatan, dan memastikan penyiapan semua projek kami tepat pada masanya.

“Memandang ke hadapan, kami teruja dengan peluang yang menanti dan komited sepenuhnya untuk mengekalkan trajektori pertumbuhan kami sambil menyampaikan nilai kepada semua pemegang kepentingan kami,” katanya lagi.

Jumlah nilai projek Kumpulan yang dijamin sehingga kini untuk TK2024 berjumlah RM115.9 juta di Malaysia dan RM34.9 juta di Indonesia.

Aneka Jaringan kekal fokus untuk memanfaatkan buku pesanan dan kepakarannya yang kukuh untuk menyiapkan projek yang sedang berjalan tepat pada masanya, memastikan momentum yang mampan dan kejayaan yang berterusan dalam industri.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini