realme, jenama telefon pintar yang berkembang paling pesat di dunia, dengan bangga memperkenalkan produk AIoT terbarunya, Siri realme Buds Air6, selepas pengenalan Siri realme GT 6.

Menampilkan realme Buds Air6 Pro dan Buds Air6, pelancaran siri TWS ini menandakan usaha berterusan jenama dalam teknologi pembatalan kebisingan yang canggih, membawa kualiti bunyi Hi-Fi dan ciri-ciri terkini untuk meningkatkan pengalaman audio.

realme Buds Air6 Pro membezakan diri dengan sistem Dual Driver Kualiti Hi-Fi, termasuk pemandu bass 11mm dan tweeter mikro-planar 6mm, memastikan bass yang mendalam dan frekuensi tinggi yang jelas merentasi spektrum penuh.

Dengan bantuan pembatalan kebisingan aktif 50dB yang memimpin dalam industri dan Pembatalan Kebisingan Jalur Ultra-lebar 4000Hz, realme Buds Air6 Pro membolehkan pendengar untuk menutup dunia di sekeliling mereka, sama ada untuk memfokus di tempat kerja atau menikmati masa sendiri semasa perjalanan pagi.

Algoritma Audio Peribadi dan Kesan Audio Ruang 360° kemudiannya menambah pengalaman mendengar yang memikat, membolehkan pendengar menikmati audio tiga dimensi seperti di teater. realme Buds Air6 Pro juga menyokong protokol penghantaran tanpa wayar HD LDAC.

Sementara itu, di tengah-tengah realme Buds Air6 adalah Pemandu Mega Titanizing 12.4mm, yang membanggakan peningkatan 89% dalam kawasan getaran berbanding pemandu standard.

Mewarisi pembatalan kebisingan aktif 50dB, realme Buds Air6 juga menampilkan pensijilan autoriti yang memimpin dalam industri, termasuk Pensijilan Audio Hi-Res dan teknologi kodak audio HD LHDC 5.0.

Kedua-dua realme Buds Air6 Pro dan Buds Air6 menawarkan Peningkatan Bass Dinamik untuk bass yang lebih kuat dan berlapis-lapis. Pengalaman mendengar terbaik berterusan dengan Pembatalan Kebisingan Panggilan 6-mik, sehingga 40 jam mainan, Latensi Super Rendah 55ms, Google Fast Pair, dan ketahanan debu dan air IP55 pada kedua-dua TWS.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini