Casio Computer Co., Ltd. mengumumkan keluaran tambahan baharu dalam siri jam tangan kalis hentakan BABY-G iaitu model Baharu BGD-10K, tersedia dalam empat model, boleh digunakan sebagai jam tangan atau hiasan penunjuk masa yang unik.

Jam tangan baru BGD-10K adalah satu gabungan warna-warni dengan reka bentuk pop yang tahan lasak. Ia dilengkapi dengan pemegang khas bersama tali, membolehkan pengguna menggunakan jam ini secara dua cara yang berbeza: sebagai jam tangan harian atau sebagai hiasan gantung.

Untuk mengubah jam tangan menjadi hiasan yang digantung pada beg atau tali pinggang, anda hanya perlu menanggalkan bezel dan tali jam, lalu letakkan bekas jam di dalam pemegang khas. Pemegang silikon ini boleh dihiasi dengan pelbagai pelekat dan item lain untuk menambah daya tarikan dan unik hanya untuk anda.

Set jam tangan dan pemegang khas ini hadir dengan variasi warna pop yang terinspirasi oleh gaya fesyen Y2K sekitar tahun 2000. Anda boleh menekan butang lampu ketika jam tangan berada dalam Mod Penjagaan Masa, dan beberapa animasi seni piksel akan muncul secara rawak pada paparan LCD untuk sentuhan tambahan yang mengujakan.

BGD-10K yang baharu adalah jam pertama dalam siri BABY-G+PLUS, rangkaian jam tangan BABY-G yang ditawarkan oleh Casio dengan item yang boleh disesuaikan mengikut keunikan gaya pengguna.

Casio juga dengan sukacitanya mengumumkan bahawa karakter popular Sanrio, Kuromi akan berperanan sebagai duta BABY-G sempena menyambut ulang tahun ke-30 BABY-G.

Slogan promosi BABY-G, “Be you. Be me,” bermaksud warnailah kehidupan anda dengan cara anda sementara Kuromi mempromosikan projek #KUROMIFYTHEWORLD, satu kempen untuk menghiasi dunia dengan KUROMIES yang menggambarkan pendekatan bebas dalam kehidupan. BABY-G dan Kuromi keduanya popular di kalangan remaja perempuan, menjadikan mereka pasangan yang serasi secara semula jadi.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini