Jenama kek viral nombor satu Malaysia, Mamasab Bakery meraikan para golongan ibu, jururawat dan guru dengan pemberian 3,000 biji kek secara percuma bersempena sambutan tiga hari bermakna pada bulan Mei ini iaitu sambutan Hari Ibu, Jururawat dan Guru.

Pengasas Mamasab Bakery, Siti Noor Sabrina atau mesra dipanggil Mamasab berkata program tanggungjawab sosial korporat (CSR) seperti ini adalah yang pertama kali diadakan pihaknya.

“Program pemberian 3,000 biji kek ini dijalankan adalah untuk menghargai jasa dan pengorbanan para ibu, jururawat dan guru, penerima bertuah akan dipilih secara rawak berdasarkan daripada permohonan yang diterima secara dalam talian.

“Alhamdulillah, sambutan diterima amat memberangsangkan dan kami juga tidak menyangka bahawa jualan kami juga meningkat semasa kempen ini berlangsung kerana terdapat juga pelanggan yang tidak mahu kek percuma tetapi memilih untuk membeli kek kami yang lain,” katanya.

Pengagihan kek dijalankan secara berperingkat melalui perkhidmatan kurier dan melibatkan semua penerima bertuah di seluruh Malaysia.

“Sepanjang kempen ini berlangsung, kita dapat lihat semua ejen kami bergerak lebih aktif dan mereka amat gembira dengan peningkatan jualan,” katanya ketika ditemui di Petaling Jaya, semalam.

Beliau menyasarkan pembukaan 300 cawangan mini dan peningkatan 100 orang master stokis serta 20,000 ejen jualan seluruh Malaysia pada tahun ini.

1 KOMEN

  1. Nak dapatkn kek PERCUMA. Boleh contact sy 0102278684. Hanya untuk yg BERGELAR IBU, GURU & JURURAWAT. nak utk hari bapa? Boleh pm save contact sy dulu 🤗✨

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini