realme, jenama teknologi terkemuka yang terkenal dengan komitmennya terhadap inovasi dan reka bentuk yang mengutamakan pengguna, teruja untuk melancarkan realme 12 5G sebagai sebahagian daripada siri 5G realme 12.

Penambahan terbaharu ini menetapkan penanda aras baharu dengan menampilkan keupayaan potret yang ultra-jelas dan fungsi yang tiada tandingan, yang dijayakan dengan kamera utama 108MP, storan sangat besar dan Butang Dinamik (Dynamic Button) Pertama Android.

realme 12 5G dijual serendah RM1,099 dan boleh didapati untuk pembelian di seluruh negara sekarang.

Memahami keperluan generasi muda, realme 12 5G menyediakan pengalaman teknologi yang melebihi jangkaan menerusi pelbagai aspek.

Kamera Potret 108MP Ultra-jelas dengan Zum Sehingga 20x 

Dari zum tanpa-hilang 3X sehingga zum 20X, realme 12 5G mencabar kebiasaan dengan membawa kamera utama 108MP ultra-jelas yang berkemampuan fokus ultra panjang tidak seperti yang lain dalam segmennya.

Dibangunkan dengan kerjasama ahli sinematografi pemenang Oscar Claudio Miranda, pengguna boleh menikmati kesan kabur latar belakang peringkat DSLR yang sangat menonjolkan subjek.

Selain itu, ia meningkatkan pengalaman fotografi dengan Mod Potret Kumpulan – mampu mengecam sehingga 10 individu – yang menghalang herotan, serta Penapis Kamera Induk di mana pengguna boleh meneroka tiga penapis filem unik — Journey, Memory, dan Maverick — direka oleh sinematografer terkemuka, memastikan setiap tangkapan menghasilkan potret berkualiti sinematik.

Storan Besar 512GB, Boleh Menyimpan Sehingga 120,000 Gambar

Pengguna telefon pintar moden sering berhadapan dengan isu storan ROM, dan itu bukan masalah dengan realme 12 5G. Telefon pintar ringan ini dilengkapi dengan storan 512GB yang luas yang boleh menyimpan sehingga 120,000 gambar. Sementara itu, ia disokong oleh RAM Dinamik 16GB untuk operasi selicin sutera, walaupun untuk berbilang tugas.

Bermula pada RM1,099, realme 12 5G menawarkan pengalaman yang tidak terlawan pada nilai yang tiada tandingan. Selain daripada semua ciri yang dinyatakan di atas, peranti tersedia NFC 360° mempunyai pemproses Dimensity 6100+ 5G yang berkuasa, menampilkan seni bina 8-teras dan teknologi proses 6nm untuk memenuhi permintaan pengguna dengan mudah.

realme 12 5G yang diuji rapi didatangkan dengan gabungan 5000mAh dan pengecasan pantas 45W, rintangan habuk dan air IP54 serta pembesar suara dwi stereo.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini