Dengan Hari Raya semakin berdekatan, Continental Tyres Malaysia, antara perintis dan pengeluar tayar terbesar di dunia, teruja untuk meraikan sambutan Aidilfitri yang bakal menjelang dengan promosi istimewa untuk pelanggan yang dihargai.

Bagi mereka yang ingin mendapatkan tayar baharu sempena perayaan ‘balik kampung’,
Continental Tyres akan menawarkan sehingga RM200 dalam bentuk kredit Touch ‘n Go e-
wallet bagi pembelian tayar daripada jenama terpilih Continental, Dunlop & Viking di seluruh negara.

Pelanggan akan layak secara automatik untuk menikmati promosi eksklusif Hari Raya dengan mendaftar Total Confidence Plan (TCP) melalui aplikasi Conti TCP. Memandangkan tawaran istimewa ini diberikan kepada pelanggan baharu serta sedia ada sepanjang tempoh Ramadan dan Aidilfitri.

Kredit Touch ‘n Go e-wallet tersebut hanya akan diterima oleh pelanggan selepas proses pengesahan dan status penebusan.

Total Confidence Plan (TCP), suatu pelan unggul yang menawarkan jaminan tambahan serta pakej komprehensif yang membolehkan pelanggan mendapatkan penggantian tayar satu untuk satu sekiranya berlaku kerosakan tayar berpunca daripada keadaan jalan yang tidak dijangka dalam tempoh satu tahun selepas pembelian.

Pengguna Continental, Dunlop & Viking boleh mendaftar dan memfailkan tuntutan waranti pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja melalui aplikasi Conti TCP yang tersedia di Apple App Store dan Google Play Store.

Tawaran terbaharu Continental akan tersedia dari 15 Mac hingga 30 April, dengan pembelian minimum dua (2) tayar berjenama Continental dari 15” dan ke atas, atau dua (2) tayar berjenama Dunlop & Viking dari 17” dan ke atas. Khas untuk kereta penumpang, SUV, MPV dan 4×4 daripada mana-mana peniaga yang mengambil bahagian di seluruh negara atau di Shopee dan Lazada rasmi Continental, kedai e-dagang untuk menebus kredit Touch ‘n Go e-wallet sehingga RM200.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini