Dianugerahkan oleh CNN Travel sebagai salah satu taman tema terbaik di dunia, nikmati Genting SkyWorlds Theme Park dari serendah RM98 pada tahun 2024!

Sebagai penyedia hiburan berasaskan teknologi yang terintegrasi yang dipamerkan melalui sembilan “dunia” bertema yang dirancang khusus dan berbeza, Genting SkyWorlds Theme Park benar-benar berada di barisan hadapan hiburan keluarga.

Ia adalah taman tema pertama dan satu-satunya yang dianugerahkan penarafan platinum Malaysia Tourism Quality Assurance (MyTQA) oleh Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia (MOTAC).

Dari sekarang sehingga 30 Jun 2024, pencinta sensasi boleh menikmati permainan dan tarikan yang tiada tandingan di Genting SkyWorlds dengan harga yang tidak dapat ditandingi untuk tempahan melalui laman web dan aplikasi mudah alih Resorts World Genting.

Jimat sehingga RM93 pada tiket 1-Hari Biasa apabila anda menempah secara dalam talian. Untuk keluarga dan mereka yang melancong dalam kumpulan, manfaatkan tawaran eksklusif dalam talian Buy More Save More 1-Day Ticket Combo dari laman web kami. Pelawat boleh menjimatkan RM422 dengan pembelian minimum 4 tiket dengan harga RM454 dan menikmati penjimatan RM1098 dengan pembelian maksimum 9 tiket dengan harga RM873 semasa musim rendah.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini