Bersantai sambil menyaksikan matahari terbenam di ufuk pada hari terakhir tahun 2023, Lexis Hibiscus Port Dickson berubah menjadi syurga kaleidoskopik bagi lebih daripada 2,000 para tetamu yang meraikan perayaan Malam Tahun Baru yang paling dinantikan tahun ini — Karnival Countdown NEON CIRCUS.

Para tetamu dihantar ke dalam dunia keajaiban dan kegembiraan, di bawah langit dan bintang serta di tengah-tengah bayu laut, sempena sambutan Tahun Baru.

Resort ikonik ini menyediakan pelbagai aktiviti yang meriah untuk seluruh keluarga termasuk hiburan langsung, zoo haiwan, permainan karnival yang mengasyikkan, dan hadiah cabutan bertuah.

Presiden, Lexis Hotel Group, Dato’ Prof. Mandy Chew Siok Cheng berkata, selepas kejayaan Karnival Countdown Funtastic 2022, pihaknya telah memperkenalkan Karnival Countdown NEON CIRCUS tahun ini dengan pelbagai aktiviti yang menarik untuk seluruh keluarga.

“Pasukan kami yang berdedikasi tetap komited untuk memberikan tetamu peluang untuk nikmati liburan dan meraih sambutan Tahun Baru yang amat meriah.

“Saya sangat gembira untuk mengumumkan sambutan Tahun Baru yang magis pada tahun depan di hotel terbaru kami di Kuala Lumpur – Imperial Lexis Kuala Lumpur. Ditempatkan sebagai pusat acara yang tak terlupakan ini, hotel kami akan memiliki pemandangan kota yang tidak tertandingi, menjanjikan malam yang memukau.

“Bersiaplah untuk meraih dengan kami untuk sambutan Tahun Baru yang  bergaya dan mewah, di Imperial Lexis Kuala Lumpur,” katanya.

Beliau berkata, pihaknya juga menjemput para tetamu untuk menciptakan kenangan indah bersama dan nikmati pemandangan yang memukau.

“Kami nak berucap beribu-ribuan terima kasih untuk sokongan para tetamu, dan kami dengan penuh semangat, menantikan kehadiran mereka di Imperial Lexis Kuala Lumpur untuk perayaan Tahun Baru yang tak tertandingi,” katanya.

Bagi tetamu terkemuka Lexis Hibiscus Port Dickson, malam itu bukan sekadar tentang hiburan — ia adalah perjalanan kuliner. Makan malam BBQ bufet antarabangsa yang menampilkan pilihan hidangan tempatan dan antarabangsa yang lazat, bersama-sama minuman tanpa had dan pencuci mulut yang menggiurkan, menambah dimensi gastronomi kepada perayaan tersebut.

Malam dihiasi dengan pelbagai aktiviti yang menarik untuk para tetamu dari pelbagai peringkat umur. Permainan karnival memberikan kegembiraan kepada peserta, zoo haiwan yang teratur dengan baik memukau peminat haiwan, dan persembahan langsung yang menakjubkan oleh kumpulan-kumpulan muzik menjadikan satu malam yang tidak dapat dilupakan.

Keasyikan malam itu meningkat dengan pertunjukan haiwan dan circus yang mempesonakan, dan pertunjukan api yang menggetarkan hati.

Karnival Countdown NEON CIRCUS terbukti menjadi acara akhir yang megah untuk tahun 2023, meninggalkan kenangan yang berharga kepada para hadirin dan anticipasi terhadap peristiwa hebat yang menanti di masa depan.

Lexis Hibiscus Port Dickson terus menentukan semula standard untuk sambutan malam Tahun Baru, menjanjikan tetamu-tetamu menikmati perayaan setiap tahun yang penuh dengan kegembiraan yang tiada tandingan dan kenangan yang kekal sepanjang hayat. Untuk maklumat lanjut mengenai acara-acara akan datang, sila layari https://www.lexishibiscuspd.com/

Kongsi momen #MYLexis kegemaran anda di @lexishibiscus di Instagram, @lexishibiscuspd di Facebook, dan @lexishotelgroup di TikTok.

Lihatlah gambar-gambar menarik sekitar acara penuh meriah dan menyeronokkan ini.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini