realme, jenama telefon pintar yang paling pesat berkembang di dunia, memperkenalkan realme GT3 240W, telefon pintar yang dihasilkan secara besar-besaran pertama di dunia dengan keupayaan pengecasan 240W, di Malaysia.

Telefon pintar unggul yang inovatif membuka pengalaman harian yang luar biasa dengan kuasa pengecasan yang sangat pantas, prestasi hebat dan Reka Bentuk Antaramuka Berdenyut yang boleh disesuaikan dan diperibadikan, sempurna untuk pemburu prestasi.

Kelajuan Maksima: Dari 0% ke 100% Dalam 10 Minit

realme GT3 240W menampilkan teknologi Pengecasan Pantas 240W yang dihasilkan secara besar-besaran pertama di dunia, kuasa pengecasan terpantas di bawah standard USB Type-C setakat ini, membolehkan pengguna mengecas telefon pintar mereka daripada 0% hingga 100% dalam 9 minit 30 saat. Mengecas 30 saat adalah mencukupi untuk dua jam panggilan telefon berterusan.

Penyelesaian pengecasan dijayakan melalui tiga teknologi pengecasan pertama dalam industri, seni bina pengecasan pantas 240W, kabel pengecasan tersuai 12A dan pengecas mini dwi GaN 240W untuk memastikan pengalaman pengecasan pantas.

Peranti degnan rekaan kalis api tahap-PS3 menggunakan sistem penyejukan komponen-okta yang merangkumi kebuk wap dan berbilang lapisan graphene untuk penyingkiran haba. Keselamatan pengecasan ultra-pantas dijamin oleh pensijilan TÜV Rheinland. Teknologi pengecasan juga menawarkan sehingga 1,600 kitaran pengecasan bateri, menggandakan standard industri.

Daripada RAM Gergasi  ke Cipset Qualcomm: Trio Perkasa untuk Pretasi Muktamad

Gabungan Enjin Memori Dash, Snapdragon 8 Plus Gen 1 5G dan cipset paparan khusus menawarkan prestasi harian yang berkuasa.

Dari menjalankan permainan mudah alih yang sengit kepada merakam video 4K untuk media sosial anda dan bertukar antara berbilang aplikasi, telefon pintar boleh mengendalikan tugas sedemikian dengan lebih pantas dan lebih cekap-tenaga terima kasih kepada RAM besar 16GB yang boleh dikembangkan. Enjin Memori Dash-nya mengekalkan sehingga 45 aplikasi di latar belakang sentiasa hidup. Storan ROM 1TB realme GT3 akan menjadi rahmat bagi pengguna yang tidak suka memadamkan gambar lama, permainan dan aplikasi kegemaran mereka serta sejarah perbualan.

Untuk permainan mudah alih, cip Qualcomm terbina-dalam dan cip Pixelworks X5 Plus khusus telah mendorong kelajuan pemuatan dan kadar bingkai permainan dengan ketara untuk pengalaman yang tiada tandingan. Sistem Penyejukan Wap Keluli Tahan Karat Max 2.0, disokong oleh berbilang lapisan rongga mikro graphene PCM (Bahan Perubahan Fasa) dan ruang terbaja 3D 4500mm², membantu dengan menyingkirkan haba, memberikan sesi permainan mengasyikkan yang menyeronokkan.

Untuk meningkatkan lagi pengalaman permainan, Mod GT 4.0 yang dinaik taraf menggunakan Enjin Adaptif untuk memadankan kadar bingkai pilihan pengguna sehingga 144Hz. Sementara itu, pengguna boleh menikmati kadar pensampelan sentuhan Turbocharged 1500Hz untuk kelajuan tindak balas yang lebih pantas dalam permainan FPS dan MOBA.

Mengimaginasi Semula Sambungan dengan Reka Bentuk Antaramuka Berdenyut

Terletak pada panel belakang, Sistem Antaramuka Berdenyut realme GT3 240W mengimaginasi semula interaksi antara manusia dan teknologi. Cincin cahaya RGB berbentuk C yang kemas akan menyala untuk menunjukkan notifikasi masuk, status bateri dan kegunaan utiliti lain. Ia boleh disesuaikan sepenuhnya dengan sehingga 25 pilihan warna, dua irama dan lima mod kelajuan untuk interaksi berfungsi intuitif.

Gaya rekaan yang ringkas menghiasi realme GT3 240W, di mana struktur kaca lutsinar memenuhi ruang atas panel belakang. Sekilas pandangan di dalam struktur akan kelihatan cip Snapdragon 8 Plus Gen 1, Lampu RGB dan Antena NFC terletak pada panel, menawarkan rupa yang bergaya. Tekstur Matte AG yang digilap dengan baik dan melengkung 54.2 darjah memastikan telefon ini selesa untuk dipegang.

AMOLED 6.74-inci dengan Resolusi 1.5K untuk Pengalaman Tontonan yang Tiada Tandingan

Skrin paparan AMOLED 6.74-inci pada realme GT3 240W mengalu-alukan pengguna ke dunia visual mengasyikkan yang penuh dengan warna-warni bertenaga dan kejelasan yang dipertingkatkan. Mempunyai resolusi 1.5K, realme GT3 240W menampilkan pemalapan PWM 2160Hz dan bezel ultra-ramping yang meningkatkan lagi pengalaman menonton.

Sambil menggabungkan prestasi hebat, realme GT3 240W tidak berkompromi dengan keupayaan pengimejannya. Di bahagian belakangnya, ia menempatkan trio kanta sudut lebar yang diketuai oleh lensa 50MP OIS yang dikuasakan Sony IMX890. Terima kasih kepada Seni Bina Pengimejan HyperShot 2.0, peranti berkuasa ini memastikan kenangan berharga pengguna ditangkap dengan jelas.

Tersedia dalam warna Racing Purple dan Pulse White, realme GT3 dijual pada harga RM2,799. Ia menyokong Pengimbas Cap Jari Dalam Paparan, NFC dan Dolby Atmos, memberikan pengalaman mudah alih keseluruhan yang sangat baik. 

Bersempena dengan pelancaran realme GT3, realme Malaysia memperkenalkan hadiah pra-pesanan di mana pelanggan boleh membawa pulang realme TechLife Air Purifier Pro semasa mengambil peranti realme GT3 mereka. Pelanggan boleh membuat pra-pesanan realme GT3 dari 20 hingga 21 Disember 2023 di realme Brand Store berhampiran mereka, dan mengambil peranti itu pada 22 Disember 2023 dari Brand Store yang sama.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini