JENAMA terkemuka, ARVIA yang dimiliki oleh peneraju teknologi audiovisual, Israk Solutions Sdn. Bhd. (Israk Solutions) telah dianugerahkan ‘Most Trusted Brand’ di Islamic Distinguished Entrepreneur Award (IDEA Award) 2023 yang diadakan di Kuala Lumpur, baru- baru ini.

Anugerah berprestij itu mengiktiraf komitmen ARVIA dalam mempertahankan standard keunggulan yang tinggi dan pengaruh positifnya dalam komuniti.

Sebagai jenama di sebalik pelbagai inovasi AV, termasuk Papan Pintar Interaktif, Papan Tanda Digital, Video Sidang dan Penyelesaian Bilik Darjah Pintar, ARVIA dikenali kerana menetapkan garis panduan keunggulan teknologi. Komitmen jenama itu terhadap kualiti dan inovasi telah mengukuhkan reputasinya sebagai peneraju industri.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Ahmad Najib Habeb berkata, Anugerah ini membuktikan dedikasi ARVIA terhadap kualiti dan komitmen dalam memperkayakan komuniti kami.  

“Ia melambangkan janji kami untuk mempertahankan standard tertinggi dan mencerminkan usaha kami dalam memajukan teknologi dan aksesibiliti pendidikan untuk masa depan yang lebih baik.” 

Anugerah ini telah disampaikan oleh Timbalan Menteri Kewangan 1, Datuk Seri Haji Ahmad Maslan, dalam satu acara yang menarik perhatian media yang besar, menunjukkan proses pemilihan yang ketat yang dilaksanakan oleh jawatankuasa dan panel penasihat yang terkemuka.

Standard yang tinggi dalam IDEA Award melibatkan penilaian perniagaan, pengurusan, dan kewangan yang teliti oleh juruaudit yang dilantik, memperlihatkan keprestijan anugerah ini.

Pengiktirafan ARVIA turut menyoroti kehadiran berpengaruh Israk Solutions Sdn. Bhd. dalam industri audiovisual dan komitmen teguhnya terhadap standard kualiti yang unggul. Dengan mematuhi pensijilan ISO 9001 dan MS 1900 Pematuhan Syariah, ARVIA, juga telah didaftarkan di bawah Pertubuhan Harta Intelek Malaysia, sebagai bukti kualiti bertaraf tinggi dalam teknologi audiovisual.

Israk Solutions telah berada di barisan hadapan dalam menyampaikan penyelesaian bertaraf tinggi di seluruh Malaysia, memperoleh kepercayaan dan pengiktirafan daripada pelanggan yang mengagumkan.

Berkomitmen untuk menyediakan produk dan perkhidmatan berkualiti, Israk Solutions mempunyai pengalaman industri yang luas dan telah Berjaya melaksanakan pelbagai projek pelbagai sektor, termasuk kerajaan, GLC, syarikat swasta, universiti, dan sekolah. Beberapa projek berkepentingan strategik telah dilaksanakan untuk pelanggan terkemuka seperti Mindef, PDRM, SPRM, LHDN, TNB, DRB Hicom, Mahsing, Ecoworld, SP Setia, UKM, UUM, dan banyak lagi.

Dianjurkan oleh Muslim Insiders, IDEA Award bertujuan untuk memberdayakan dan menginspirasi ekonomi dan komuniti Muslim. Ia meraikan pencapaian luar biasa usahawan dan perniagaan Muslim, menawarkan peluang rangkaian dan meningkatkan kesedaran tentang sumbangan penting perusahaan Muslim terhadap ekonomi global.

Untuk maklumat lanjut mengenai Israk Solutions Sdn. Bhd., jenama terkemuka mereka ARVIA, dan komitmen mereka terhadap standard kualiti dan kesejahteraan komuniti, sila layari laman web mereka di www.israk.my.

Mengenai Israk Solutions Sdn. Bhd.: Israk Solutions Sdn. Bhd., syarikat induk jenama terkenal ARVIA, berada di barisan hadapan teknologi audiovisual, menawarkan pelbagai penyelesaian termasuk Papan Interaktif Pintar, Papan Tanda Digital, Skrin LED, Videowall, dan lain-lain.

Dengan komitmen terhadap inovasi, kualiti, dan peningkatan komuniti, Israk Solutions dengan bangga memegang pensijilan ISO 9001 dan MS 1900 Pematuhan Syariah, menunjukkan peranannya sebagai pemimpin dalam industri ini.