Memperkenalkan teman peranti terbaru keluarga Galaxy A Series, iaitu Galaxy A01 Core.

Sebuah telefon praktikal yang diperlukan untuk pengunaan harian anda; dari menghantar e-mel apabila anda on-the-go, menjejaki tugas harian anda, merakam foto yang ‘instagrammable’ hingga menstrim filem semasa waktu rehat anda – nikmati semua ini hanya pada harga pasaran yang disyorkan iaitu RM329!

Luangkan lebih banyak masa untuk melakukan perkara yang anda sukai kerana Galaxy A01 Core didatangkan dalam body solid 8.6mm yang muat selesa di dalam genggaman tangan anda walaupun dengan bateri yang besar berkapasiti 3,000mAh 1 .

Ia juga dilengkapi bezel nipis dan paparan besar 5.3′ HD+ yang memberikan pengalaman tontonan yang awesome; jadi setelah seharian sibuk, apa lagi, santai dan nikmatilah filem atau bermain game kegemaran anda.

Bukan itu sahaja, ia dilengkapi dengan prestasi kamera hebat seperti ciri-ciri Filter dan Beauty Mode yang membolehkan anda mengambil gambar yang menakjubkan.

Mulai 18 September 2020, Galaxy A01 Core boleh didapati dalam tiga pilihan warna yang bold – Biru, Hitam dan Merah di Samsung Experience Stores yang terlibat, pengedar rasmi, ataupun melalui e-store Samsung Malaysia.