Ingress Auto Puchong, pengedar sah BMW di Malaysia kini sedang mengadakan Sambutan Ulang Tahun Ke-5 dengan mengadakan pelbagai aktiviti menarik kepada pelanggan bermula hari ini hingga esok.

PENGURUS Pemasaran dan Korporat Ingress Auto Puchong, Eugene Lim berkata, pihaknya turut melanjutkan kempen yang menawarkan telefon pintar terbaru iPhone yang sepatutnya berakhir November lalu untuk tempoh dua hari ini sahaja.

Beliau berkata, mana-mana pelanggan yang membeli model terpilih BMW layak mendapat telefon pintar terbaru iPhone Xs Max + Apple Watch Series 4 bernilai keseluruhan RM7,148.

“Selain tawaran pembiayaan yang menarik, pelanggan yang datang ke Ingress Auto Puchong hari ini dan esok juga disajikan dengan pelbagai aktiviti seperti aktiviti seni untuk kanak-kanak, gerai foto, kendera saji (food truck) dan bertih jagung (popcorn) yang disediakan secara percuma.

“Ini adalah sambutan kali pertama Ulang Tahun ke-5 diadakan sejak kami mula beroperasi pada 2013 dan kami berharap para pelanggan tidak melepaskan peluang untuk berkunjung ke cawangan kami di Puchong ini bermula dari jam 11 pagi hingga 5 petang,” katanya.

Eugene berkata, pihaknya juga merancang mengadakan aktiviti sambutan sempena musim perayaan pada tahun depan dan pelbagai lagi aktiviti bercorak pemanduan kepada pelanggan pada masa depan.

Katanya, program bercorak pemanduan memberi peluang kepada pelanggan merasai pengalaman memandu uji barisan model BMW yang disediakan.

Ingress Auto adalah wakil pengedar kenderaan BMW milik Bumiputera sepenuhnya di negara ini. Untuk maklumat lanjut boleh melayari laman web www.ingressauto.com.my dan laman sosial fb facebook.com/ingressauto.

Ingress Auto Puchong
No. 3, Lebuh Puteri, Bandar Puteri,
47100 Puchong, Selangor

Telefon : 03 8063 3222
Faks: 03 8063 3666
Emel: [email protected]

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini