Timberland X WTAPS kembali dengan “Gentleman Military Boot” 6 inci. Untuk kali pertama dalam tempoh 9 tahun, Timberland dan WTAPS berkolaborasi menerusi Timberland X Wtaps. But 6 inci ikonik ini dilancarkan sebagai sebahagian daripada koleksi Musim Luruh / Sejuk WTAPS dan amat dinanti-nantikan oleh peminat kedua-dua jenama seluruh dunia.

Timberland dan WTAPS juga membawa berita baik kepada peminat jenama ini di Malaysia dengan penawaran but ala tentera ini boleh didapati di kedai Timberland terpilih di Malaysia juga.

Dikenali di seluruh dunia untuk kualiti but yang tiada tandingan, but Timberland X WTAPS ini diperbuat daripada kulit nubuck premium dan kalis air dengan ciri-ciri quad-stitch.

Lebih lagi, WTAPS menambah elemen cap ala tentera mereka pada but 6 inci warna kelabu serta ciri-ciri teliti seperti corak kekisi (grid) yang diukir pada panel suku.

Penampilan ala tentera yang ‘rugged’ ini disempurnakan dengan ‘dog tag’ yang direka sebagai pasangan label WTAPS yang ditenun di atas lidah but ini.

Menambahkan keunikannya, tersembunyi pada kolar but ini koordinat GPS ketua pejabat WTAPS “35d40.33NL 139d42.42EL”.

But Timberland X WTAPS ini adalah padanan yang secocok untuk mereka yang gemarkan pakaian ala tentera kontemporari WTAPS dan but ini dipunyai oleh setiap lelaki yang mengutamakan gaya mereka.

Bagi yang suka melancong, memakai but ini bukan saja memberikan gaya tetapi memberikan keselesaan sepanjang bercuti terutama saat perlu berjalan jauh serta ketika hujan.

But Premium Timberland x WTAPS boleh didapati pada pada 25 November di Timberland Mid Valley dan Timberland Pavilion atau lokasi WTAPS tertentu dengan kuantiti yang sangat terhad.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan but yang menarik ini.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini