Maxis lancar NeXT X1, satu pengalaman pemilikan telefon pintar 4G yang tiada bandingan

SUSULAN pelancaran NeXT M1 pada awal tahun ini, Maxis memperkenalkan model baharu bagi jenama NeXT, iaitu Next X1. Telefon pintar 4G yang yang terbaik ini menawarkan pengalaman pemilikan yang tiada bandingan, dengan jaminan 24 bulan bersama penggantian segera, serta perlindungan skrin 12 bulan. NeXT X1 juga ditawarkan dengan pelan mudah alih pada hanya RM98 sebulan.

“Memiliki telefon pintar kini sudah menjadi keperluan yang amat penting bagi rakyat Malaysia. Walau bagaimanapun, harga telefon kini semakin lebih mahal, terutamanya untuk memiliki dan mengekalkan telefon pintar yang mewah.

“Kita sentiasa berasa bimbang ada kemungkinan kerosakan boleh berlaku dan ini boleh menyebabkan kos pembaikan yang tinggi. Dengan NeXT X1, Maxis akan menghapuskan semua kebimbangan ini. Kami tidak hanya menawarkan data dan panggilan – kami memberi pelanggan ketenangan fikiran dengan pengalaman pemilikan yang hebat pada nilai yang amat baik. Lebih baik lagi, telefon pintar ini dibawakan oleh rangkaian No. 1 4G Maxis,” kata Arjun Varma, Ketua Pascabayar Maxis.

Dari kiri ke kanan Chan Peng Li, Ketua Pemasaran Peralatan Maxis’, Scha Alyahya, dan Arjun Varma

Telefon baharu NeXT X1 dilancarkan secara rasmi dimana personaliti tempatan, Scha Alyahya, telah diperkenalkan sebagai duta jenama NeXT. Scha akan membintangi semua iklan cetak dan TV NeXT X1, termasuk ‘treler filem’ khas untuk telefon.

NeXT X1 boleh didapati menerusi Maxis Online Store (https://store.maxis.com.my), serta semua Pusat Maxis Rakan Eksklusif Maxis (MEP) di seluruh negara mulai hari ini.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai tawaran telefon NeXT X1 dan menonton treler filem, sila layari www.maxis.com.my/next

Selain daripada pengalaman pemilikan yang tiada bandingan, NeXT X1 juga menawarkan faedah-faedah berikut:

  1. Pelan sedia untuk diguna – 6GB data 4G yang pantas, 50 minit panggilan percuma dan tambahan Internet yang menarik pada hanya RM4/GB
  2. Ciri peranti berkuasa – telefon pintar 4G yang berkualiti tinggi dengan skrin paparan FHD, 5.5- inci, kamera AF 16MP, dan sensor cap jari
  3. Mudah dan mampu dimiliki – pelanggan boleh mendapatkan NeXT X1 yang ditawarkan dengan pelan mudah alih sedia untuk diguna, tanpa bayaran pendahuluan pada hanya RM98 sebulan.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini