Presto, Pengagregat E-dagang Kesetiaan Pertama dan Terbesar di Malaysia, dan OldTown White Coffee, rangkaian kopitiam yang diperakui halal terbesar di Malaysia, berganding bahu memberi penghormatan kepada Team Malaysia Youth All Girl’s (TMYAG) berikutan kejayaan luar biasa
bersejarah baru-baru ini.

Acara yang diadakan di rangkaian OldTown White Coffee Jaya One, menandakan perjalanan luar biasa TMYAG berikutan memperoleh Pingat Emas pertama Malaysia di Piala Sorak Antarabangsa ICU 2024 dan diikuti kemenangan Pingat Gangsa mereka di Kejohanan Sorak Dunia Remaja ICU 2024 di Orlando, Florida.

Keraian itu menghimpunkan jenama tempatan dan ahli komuniti, termasuk rakan kongsi jenama Presto seperti Neucvr, jenama fesyen tempatan, Minuman Tenaga SAYS, Minuman Tenaga gaya hidup baharu dan ButterCup, rakan terbaik anda yang seterusnya untuk penjagaan haid, semuanya menyertai untuk meraikan kejayaan para atlet.

Persembahan ini menjadi tanda penghargaan dan ganjaran atas kerja keras dan dedikasi para atlet.

“Kemenangan ini merupakan satu pencapaian penting untuk kedua-dua pasukan dan negara kita. Hari ini, kami telah membawa rakan kongsi jenama kami, yang merupakan jenama tempatan tempatan, bersama-sama untuk mempamerkan kuasa kerjasama komuniti dan korporat.

“Dengan bekerjasama, kami berharap dapat memberi inspirasi kepada lebih ramai atlet muda dan mengukuhkan kepentingan menyokong bakat tempatan,” kata Ketua Pegawai Perdagangan dan Pemasaran Presto, Prawn Cheng

“Melihat bakat dan semangat sebegitu daripada belia tempatan kami sememangnya memberi inspirasi. Sebagai jenama tempatan, kami amat berbangga dalam memupuk bakat tempatan dan menyumbang kepada kejayaan komuniti kami.

“Menjadi penyedia F&B utama untuk perayaan ini memberi kami peluang yang baik untuk menyokong atlet hebat ini dan meraikan pencapaian mereka bersama komuniti kami,” kata Ketua Jenama & Pemasaran OldTown White Coffee, Phan Tsui Suan

Dengan mempamerkan kerjasama ini, acara ini bertujuan untuk memberi inspirasi kepada lebih ramai atlet muda dan menekankan kepentingan penglibatan komuniti dan korporat dalam pembangunan sukan.

Ia bukan sahaja meraikan kejayaan TMYAG tetapi juga mempromosikan nilai menyokong bakat tempatan dan inisiatif sukan, mengukuhkan kepercayaan bahawa sokongan komuniti adalah penting untuk memupuk juara masa depan.

Perjalanan TMYAG daripada memperoleh pingat sorak pertama Malaysia dengan Gangsa di Kejohanan Sorak Dunia Remaja ICU 2024 dan sebelumnya meraih Emas di Piala Sorak Antarabangsa ICU 2024 adalah bukti dedikasi dan ketabahan mereka.

Kisah kejayaan mereka adalah contoh cemerlang tentang apa yang boleh dicapai dengan semangat, kerja keras, dan sokongan yang tidak berbelah bahagi daripada keluarga dan komuniti.

Sambutan Kemenangan, yang diadakan di kedai OldTown White Coffee Jaya One, adalah acara yang meriah yang dipenuhi dengan kegembiraan dan keterujaan.

Turut hadir termasuk atlet TMYAG, jurulatih, Presiden Persatuan Pemandu Sorak dan Pendaftaran Malaysia (CHARM), ketua jawatankuasa, penasihat, ibu bapa dan rakan kongsi jenama Presto.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini