AEON memperkenalkan Sucrée Amor, produk baru yang menawarkan pelbagai jenis pencuci mulut yang lazat.

Rangkaian yang diinspirasikan dari perkataan Perancis ini, yang bermaksud “kelazatan manisan yang memikat,” menampilkan pelbagai pilihan seperti macaron, kek lapis yang lembut, puding berkrim, dan banyak lagi.

Majlis pelancaran Sucrée Amor telah diadakan di AEON Mid Valley, Kuala Lumpur pada 16 Mei lalu. Sambutan yang meriah ini menampilkan ahli silap mata yang memukau dan tema masquerade, yang menghiburkan pelanggan dan para influencer.

Sucrée Amor memenuhi kehendak pencinta pencuci mulut

Ketua Bahagian Delicatessen, Bakeri dan Pusat Pemprosesan Makanan AEON, Azidah Alimuddin berkata, “Sucrée Amor adalah produk yang kami ilhamkan untuk memenuhi kehendak pencinta pencuci mulut.

“Rahsia manisan kami terletak pada teknik kami dan penggunaan bahan berkualiti tinggi, yang menghasilkan penampilan menakjubkan dengan gabungan rasa dan tekstur yang sempurna.”

“Misi kami adalah untuk membawa kegembiraan dan kepuasan kepada pelanggan kami melalui penawaran pencuci mulut yang lazat. Kami yakin bahawa Sucrée Amor akan menjadi produk yang disukai di AEON Delicatessen, sekali gus meningkatkan reputasi kami dalam menyediakan makanan segar dan berkualiti tinggi,” katanya.

Ahli silap mata yang memukau dan tema masquerade mempesonakan di pelancaran Sucrée Amor.

AEON Delicatessen memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk hidangan siap saji, menawarkan pelbagai pilihan makanan istimewa, dari sushi dan bento hingga ayam panggang, pencuci mulut, makanan ringan panas, dan minuman sihat.

Semua hidangan yang disajikan di AEON Delicatessen adalah disahkan halal dan disediakan segar setiap jam dan setiap hari.

AEON Delicatessen sentiasa memperluas jangkauannya dengan memperkenalkan pelbagai produk baru. Untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk kualiti dan keterjangkauan, AEON telah memperbaharui imej jenama Delicatessen dengan memperluaskan rangkaian produknya.

AEON memperbaharui imej jenama Delicatessen dan memperluas rangkaian produknya.

Pada masa ini, AEON Delicatessen menampilkan empat jenama iaitu Coco Café, sebuah kafe gaya kopitiam yang menarik; La Boheme, yang menawarkan pelbagai roti, pastri, dan puding yang segar; La Boheme Coffee, yang terkenal dengan campuran unik biji kopi dari Brazil Cerrado, Colombia Huila, dan Indonesia Sumatra; dan Sucrée Amor yang baru diperkenalkan. Kunjungi mana-mana stor AEON untuk menikmati produk ini.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini