Menjelang sambutan Aidilfitri, HONOR Malaysia menganjurkan HONOR Magic6 Pro Roadshow di Sunway Pyramid mulai hari ini hingga 7 April, seterusnya di IOI City Mall, Putrajaya dari 10 hingga 14 April.

Diskaun sehingga RM200 selain bawa pulang hadiah bernilai sehingga RM649,000 apabila membeli peranti terpilih di jerayawara ini.

Selain HONOR Magic6 Pro, peranti lain yang ditawarkan adalah HONOR Magic V2, HONOR X9b 5G, HONOR 90 5G, HONOR X8b, HONOR X7b, HONOR Pad 9 Wi-Fi dan HONOR Pad X9. Dapatkan hadiah percuma eksklusif HONOR Choice Watch hanya tersedia semasa jerayawara ini dengan setiap pembelian HONOR Magic6 Pro dan HONOR Magic V2.

Cabutan Bertuah Bernilai Sehingga RM130,000 Menanti

Pembeli di kedua-dua jerayawara tersebut turut berpeluang memenangi hadiah cabutan
bertuah menarik bernilai sehingga RM130,000 apabila membeli produk HONOR bernilai
RM1,000 ke atas.

Hadiah tempat pertama merupakan HONOR Choice Robot Cleaner 2 dan hadiah tempat kedua adalah HONOR Watch GS 3, manakala tempat ketiga HONOR Earbuds 3. Hadiah sagu hati turut menanti antaranya kredit Touch ‘N Go bernilai RM50, backpack dan beg komputer riba.

Ketika mengunjungi jerayawara di Sunway Pyramid dan IOI City Mall, pastikan menyertai melengkapkan tiga aktiviti untuk menerima Calpis Soda percuma. Tersedia atas dasar siapa cepat dia dapat, sementara stok masih ada.

Di bawah beberapa sebab HONOR Magic6 Pro menjadi bualan ramai.

HONOR Magic 6 Pro: Temui Magis

HONOR Magic6 Pro didatangi Kamera Tele-falcon 180MP yang berkuasa untuk menangkap gambar jarak jauh dengan jelas dan terang. Digandingkan dengan Kamera Utama Super Dynamic Falcon 50MP dan Kamera Ultra Lebar 50MP, meningkatkan keyakinan pengguna untuk merakam gambar lebih menarik dan bermakna.

Kecanggihan kamera HONOR Magic6 Pro sangat sesuai untuk sportografi. Dari segi ketahanan, HONOR NanoCrystal melindungi paparan peranti ini sepuluh kali ganda lebih tahan jatuh berbanding kaca biasa.

Paparan ini turut disokong pensijilan Overall Glass Drop Resistance Ability lima bintang dari SGS yang menjamin ketahanan dalam pelbagai senario. Bateri Karbon Silikon Generasi Kedua 5600mAh memastikan HONOR Magic6 Pro mampu bertahan sepanjang hari.

Ia disokong pengecas pantas berwayar HONOR Wired SuperCharge 80W dan mencapai bateri penuh dalam masa kurang 40 minit agar pengguna sentiasa berhubung sepanjang hari.

HONOR Magic6 Pro dikuasakan dengan Android 14 dan cipset mudah alih Snapdragon 8 Gen 3. Sistem operasi Magic OS 8.0 membolehkan pengguna berhubung, seterusnya
melakukan tugas dengan cepat dan di hujung jari.

Dengan ciri Magic Portal, pengguna cuma perlu seret alamat dalam mesej teks ke Google Maps untuk navigasi mudah. Selain itu, perkongsian kandungan juga lebih lancar dengan hanya perlu seret teks atau imej ke post media sosial atau emel.

Sementara itu, HONOR menawarkan pilihan pembayaran lebih mudah dengan pelan ansuran 0% selama 6 hingga 24 bulan. Pelanggan kini boleh membeli HONOR Magic6
Pro dengan bayaran serendah RM187 sebulan*.

*Berdasarkan pelan ansuran 24 bulan dan tersedia untuk bank terpilih. Sila semak dengan kedai berkaitan atau bank anda mengenai ketersediaan pelan ansuran. Untuk maklumat lanjut tentang HONOR Magic6 Pro dan peranti HONOR lain, layari www.honor.com/my

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini