Michelin Malaysia mempelawa para pelanggan untuk mengalami keriangan musim perayaan ini menerusi promosi Tahun Baharu Cina yang menarik, di mana hadiah-hadiah eksklusif menanti mereka bagi menaik taraf pengalaman balik kampung masing-masing.

Dari 15 Januari hingga 29 Februari 2024, pelanggan yang membeli 2 tayar MICHELIN (18″ dan ke atas) boleh membawa pulang Bantal MICHELIN serba eksklusif, menjadikan perjalanan balik kampung mereka lebih menyelesakan.

Bukan itu sahaja, pelanggan yang membeli 4 tayar MICHELIN (15″-17″) boleh membawa pulang Kad Hadiah Petronas MICHELIN yang bernilai sehingga RM30 untuk menjimatkan pembelian minyak mereka semasa perjalanan.

Hadiah-hadiah menarik ini boleh ditebus di outlet-outlet TYREPLUS dan MICHELIN yang terlibat semasa pembelian dibuat, dan stok adalah terhad – jadi kunjungi outlet TYREPLUS dan MICHELIN berhampiran anda sekarang untuk mendapatkannya!

Biar sedan mahupun SUV, para pemandu dan pelanggan MICHELIN juga boleh berlapang dada dengan adanya MICHELIN Road Hazard Warranty Program yang meliputi pembelian baharu tayar MICHELIN sehingga 6 bulan, terhadap kebocoran tayar yang tidak disengajakan berserta kerosakan tayar yang berlaku semasa memandu di atas jalan raya terselenggara.

Tayar yang dibeli pelanggan ini layak untuk dibaiki atau digantikan dengan tayar baharu yang percuma daripada mana-mana outlet TYREPLUS yang mengambil bahagian.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini