Zepp Health Corporation, pengeluar peranti pintar dan teknologi kesihatan, melancarkan Amazfit Active Edge, pada 22 Disember ini, untuk si pemakai jam tangan yang lasak dan berani serta berhati waja.

Jam tangan pintar ini membawakan kelasakan dan gaya jalanan dengan teknologi kesihatan terkini yang hanya ditawarkan oleh Amazfit.

Amazfit Active Edge boleh mengambil bahagian dalam aktiviti yang paling ekstrem dan banyak lagi.

Pemain papan selaju profesional, Haziq Ilham berkata, apa yang menarik perhatiannya ialah Amazfit Active Edge mempunyai mod sukan papan selaju.

“Ia merekodkan semua data yang berkaitan semasa latihan supaya saya boleh meningkatkan prestasi saya. Jam tangan ini tahan lasak dan sesuai untuk keadaan berlopak dan permukaan tidak rata sukan ini. Gabungan dwi warna jam tangan adalah tenang dan bergaya, sesuai untuk remaja yang mengutamakan imej diri mereka dan dengan memuat naik imej tersuai, Amazfit Active Edge menjadi lanjutan daripada mereka. Pada harga ini ia mampu dimiliki oleh semua orang yang mencari jam pintar tegar yang hebat,” katanya.

Jam tangan pintar inin mempunyai ciri skrin sentuh kaca bersalut anti-cap jari HD AMOLED 1.32″, hayat bateri tipikal 16 hari Amazfit, Sistem Satelit Navigasi Berbilang Global (Berbilang-GNSS) dan navigasi laluan untuk pemetaan landskap bandar yang tepat.

Zepp Coach adalah dikuasakan AI yang menawarkan Bimbingan Latihan melalui data agregat seperti degupan jantung 24 jam, SpO2 dan pemantauan tekanan untuk pelan latihan yang disesuaikan. 130+ mod Sukan dengan 7 dikesan secara automatik, penyegerakan aktiviti ke adidas Running, Strava, komoot, Relive, Google Fit dan Apple Health, semuanya melalui Zepp OS 2.0.

Amazfit Active Edge didatangkan dalam tiga dwi-warna, Lava Black, Midnight Pulse dan Mint Green, masing-masing dengan tali lut sinar, masing-masing unik seperti yang cukup berani untuk memakainya.

Rintangan air 10 ATM membolehkan atlet air ekstrem memakai, sama ada meluncur, memanjat papan atau menyelam tebing. Penghuni bandar tidak perlu risau tentang hujan sama sekali, rintangan air adalah lebih daripada mencukupi apabila anda merendam ke dalam lopak.

Jam pintar ini mampu menjejak dan mengesan parkour, lompatan pelana,
aksi lompatan kucing dan guling dengan yakin manakala Amazfit Active Edge mampu menjejaki kadar jantung dan oksigen darah walaupun selepas dihempas ke dinding. Dan ia terus menyampaikan pemberitahuan, permainan dan ringkasan prestasi Peak Beats.

Bermula pada 22 Disember 2023, Amazfit Active Edge dilancarkan di Shopee di https://bit.ly/Amazfit-Shopee-Active-Edge, Lazada di https://bit.ly/Amazfit-Lazada-Active-Edge, pada harga RM599 dengan fon telinga percuma, sementara stok masih ada.

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini