JBL Tour One M2 memperkenalkan fon kepala tanpa wayar (wayarles) premium yang menawarkan banyak ciri dan kualiti bunyi yang hebat.

Ia mempunyai reka bentuk yang anggun dan minimalis, dengan pilihan warna hitam atau champagne dengan harga RM1,699.

Pendakap telinga lembut dan luas, dan ikat kepala selesa dan boleh laras. Fon kepala didatangkan dengan bekas pembawa tahan lama, menjadikannya mudah dibawa bersama tanpa sebarang kerosakan.

Fon kepala mempunyai sambungan Bluetooth 5.3, yang stabil dan selamat dengan disokong pasangan berbilang titik, yang membolehkan anda menyambung ke dua peranti serentak.

Selain itu hayat bateri sangat mengagumkan, dengan sehingga 50 jam main balik tanpa pembatalan hingar aktif (“ANC”) dan sehingga 30 jam dengan ANC dan mempunyai ciri pengecasan pantas, yang memberi anda 4 jam penggunaan dengan hanya 10 minit pengecasan.

Bagi pelajar tahun akhir di University Monash Chris Ser beliau memuji praktikal JBL Tour One M2 berkata, fon kepala ini mempunyai teknologi Pembatalan Bunyi Adaptif Benar, yang menggunakan empat daripada tujuh mikrofon untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran yang saya sertai dan menyekat bunyi yang tidak diingini supaya ia sangat berguna apabila saya mendengar kuliah dalam talian.

“Saya juga kagum melihat bahawa tahap kesesuaian ANC dan mod bunyi ambien dengan aplikasi Fon Kepala JBL. Aplikasi ini juga membolehkan anda memperibadikan profil bunyi, menghidupkan ciri audio spatial dan memilih pembantu suara pilihan anda,” katanya.

Beliau menjelaskan JBL Tour One M2 sangat baik, dengan bunyi yang jelas, seimbang dan dinamik. Fon kepala mempunyai pemacu 40mm dan bunyi yang diperakui Hi-Res, yang memberikan prestasi audio yang kaya dan terperinci. Fon kepala boleh mengendalikan mana-mana genre muzik, dari rock ke metal hingga pop.

“Bassnya amat padu dan kuat, tetapi tidak menggembirakan. Bahagian tengahnya licin dan semula jadi, dan bahagian atasnya segar dan terang. Ciri audio spatial juga menambah rasa rendaman dan realisme pada bunyi. Ia berbaloi dengan tanda harga RM1,699,” katanya lagi.

JBL Tour One M2 juga mempunyai ciri Smart Talk, yang menbeza muzik secara automatik dan mengaktifkan mod TalkThru apabila anda bercakap.

Ini berguna untuk melakukan perbualan pantas tanpa menanggalkan fon kepala. Anda juga boleh menghidupkan Penguatan Bunyi Peribadi untuk meningkatkan kelantangan pembesar suara melalui set kepala. Fon kepala pintar ini boleh mengecam suara anda melalui fungsi VoiceAware dan boleh dilaraskan kepada berapa banyak anda mahu mendengar suara anda sendiri.

Kualiti panggilan fon kepala adalah memuaskan, kerana mikrofon akan menangkap sedikit bunyi latar belakang dan membuat bunyi suara anda tersekat.

Secara keseluruhannya, JBL Tour One M2 ialah fon kepala atas tanpa wayar yang kaya dengan ciri yang menawarkan banyak nilai untuk wang dwngan reka bentuk yang hebat, hayat bateri yang panjang, pembatalan hingar yang sangat baik dan kualiti bunyi yang tiada tandingan.

Ia sesuai untuk sesiapa sahaja yang mahukan fon kepala mewah untuk menyampaikan pengalaman mendengar yang memuaskan dan serba boleh.