Octowill Trustees Berhad (Octowill), pelopor dalam bidang amanah dan pengurusan harta pusaka, mengumumkan pembukaan besar ruang istirahat dan pejabat persendirian baharu Kumpulan, yang pertama -seumpamanya dalam industri.

Inisiatif terkini ini direka untuk menyediakan pelanggan pengalaman peribadi yang tiada tandingan dalam bidang amanah dan pengurusan harta pusaka.

Lounge dan pejabat persendirian baharu, yang terletak secara strategik di Centrepoint North Tower di tengah-tengah sibuk Midvalley, berfungsi sebagai bukti komitmen Octowill terhadap kebolehcapaian dan kemudahan untuk pelanggannya.

Lokasi utama ini bukan sahaja melambangkan kedudukan Octowill dalam industri tetapi juga menawarkan pelanggan hab pusat yang mudah diakses untuk pengurusan kekayaan dan keperluan perancangan harta tanah mereka.

Acara penting ini juga menandakan pelancaran Produk Amanah eksklusif Octowill, tawaran perintis dalam pasaran. Produk ini menyerlah dengan struktur inovatif dan kebolehsuaiannya, direka untuk memenuhi keperluan pelanggan yang pelbagai dan berkembang.

Mencerminkan komitmen Octowill untuk menyediakan penyelesaian kewangan yang disesuaikan, Produk Amanah ini ditetapkan untuk mentakrifkan semula penanda aras industri dan mengukuhkan kedudukan Octowill sebagai peneraju dalam pengurusan kekayaan.

Majlis perasmian itu akan diserikan dengan kehadiran tokoh terkemuka termasuk Pengarah Eksekutif Aldrich Resources Berhad, bersama pemilik dan wakil daripada Syarikat Tersenarai Awam (PLC) terkemuka masing-masing. Penyertaan mereka menyerlahkan pengiktirafan dan sokongan seluruh industri untuk inisiatif perintis Octowill.

Pengarah Urusan Octowill Trustees Berhad, Jack Leong Yien Hung berkata Octowill amat berdedikasi untuk mentakrifkan semula piawaian amanah dan pengurusan harta pusaka.

“Perasmian ruang istirahat dan pejabat peribadi kami adalah bukti kepada komitmen kami untuk meningkatkan pengalaman pelanggan. Ditambah dengan pelancaran produk amanah kami yang unik, kami menetapkan penanda aras baharu dalam menyampaikan nilai dan perkhidmatan yang luar biasa kepada pelanggan kami,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Beliau menambah, Octowill bermatlamat bukan sahaja untuk memenuhi tetapi untuk melebihi jangkaan pelanggan. Perkembangan baharu ini adalah penting dalam mengukuhkan reputasi Octowill sebagai peneraju dalam industri dan dalam memperkukuh kepercayaan pelanggan Octowill.

Pelancaran ruang istirahat dan pejabat persendirian, bersama-sama dengan pengenalan produk amanah yang inovatif, mengukuhkan kedudukan Octowill Trustees Berhad di barisan hadapan dalam sektor perkhidmatan kewangan.

Ia menunjukkan dedikasi syarikat untuk menawarkan penyelesaian termaju dan perkhidmatan yang dipesan lebih dahulu, mengukuhkan peranannya sebagai rakan kongsi yang dipercayai dalam pengurusan kekayaan dan perancangan harta pusaka.