Hotlink telah memperkenalkan pelan prabayar serba baharu dengan pas internet yang dinaiktaraf, menawarkan lebih nilai, pilihan dan fleksibiliti kepada pelanggan prabayar.

Pelan Prabayar Hotlink serba baharu menyepadukan pelan Hotlink Unlimited dan Hotlink Pantas yang popular, digandingkan dengan lebih banyak pilihan pas internet.

Sempena pelancaran, Hotlink menawarkan baucar pulangan tunai 20% kepada golongan belia untuk setiap pembelian pas internet baharu. Butiran lanjut termasuk terma dan syarat tersedia di aplikasi Hotlink.

“Pelanggan kami menggunakan lebih banyak data setiap hari, dan kami sentiasa meneroka
untuk meningkatkan pelan prabayar kami berdasarkan keperluan mereka dan gaya hidup digital yang semakin meningkat.

“Pelan baharu kami akan memudahkan pengalaman mereka sambil menawarkan nilai yang lebih banyak,” kata Rabiras Rajakrishnan, Ketua Pengguna Hotlink di Maxis.

Pas internet Hotlink Tanpa Had RM50 dan RM40 telah meningkatkan kelajuan internet masing-masing kepada 12Mbps dan 6Mbps. Sementara itu, pas Hotlink Pantas RM35 dan RM25 kini disertakan dengan lebih data.

Selain lebih banyak internet, pelanggan Hotlink akan terus mendapat akses percuma kepada siaran langsung permainan Liga Perdana, item dalam permainan Mobile Legends: Bang Bang percuma, diskaun menarik untuk tiket wayang dan tawaran rakan kongsi eksklusif melalui aplikasi Hotlink.

Pelanggan sedia ada untuk pelan Hotlink lain digalakkan untuk bertukar kepada pelan baharu ini melalui aplikasi Hotlink, terma dan syarat dikenakan. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang pelan Hotlink serba baharu dan ganjaran eksklusif, lawati: https://www.hotlink.com.my.