Musim hujan mungkin sesuatu yang baik terutamanya di negara tropika.

Selepas hari-hari bekerja seminggu yang meletihkan, hujan mungkin
memberikan perasaan dan udara menenangkan yang boleh membuatkan anda tidur lena.

Bagaimanapun, apabila musim hujan mengganggu aktiviti luar dan dalam rumah, ia boleh membuatkan keadaan agak kelam-kabut.

Gangguan bekalan elektrik ternyata sesuatu yang menyusahkan sewaktu melakukan tugasan penting, seperti kerja, hal ehwal rumah tangga, dan
aktiviti lain. Aktiviti harian ini penting untuk tugasan rutin dan pembangunan, justeru anda memerlukan stesen janakuasa yang pasti akan menyokong dan menemani anda dalam melaksanakan tugasan harian anda dengan perkhidmatan terkemuka dan teknologi canggih.

Hari ini, sumber kuasa mudah alih juga menjadi keperluan dan generator seperti EcoFlow DELTA Pro boleh menyelamatkan anda daripada sebarang gangguan bekalan elektrik yang mungkin dialami.

Selain mengecas telefon bimbit, anda juga boleh menggunakannya pada
generator yang lebih besar seperti komputer riba dan peralatan rumah yang lain.

EcoFlow DELTA Pro pertama kali dikeluarkan pada 15 Julai 2021 dengan harga $3,599.

Semasa kempen yang dijalankan selama dua bulan, DELTA Pro mengumpul lebih daripada $12 juta, sekaligus memecahkan rekod Kickstarter untuk projek teknologi paling dibiayai yang melebihi $4 juta.

Kapasiti kuasanya ialah 3600Wh, mempunyai pemegang yang boleh ditarik, dan hanya mengambil masa kurang daripada tiga jam untuk mengecas sepenuhnya. Terdapat
juga pelbagai soket kuasa daripada USB-A, USB-C, port AC standard dan dengan penyertaan outlet besar yang boleh menyokong sehingga 30 amp.

EcoFlow juga telah membangunkan X-
Stream dengan kapasiti lebih besar untuk mengecas generator sehingga 6500W.

Siri RIVER EcoFlow menyediakan stesen kuasa mudah alih yang lebih mudah dan berguna. Siri ini mempunyai panel solar yang diperbuat daripada sel silikon monocrystalline yang cekap, yang membolehkan pengecasan semula tenaga solar.

Ia juga merangkumi aplikasi yang mudah digunakan untuk menguruskan pelbagai ciri dan memeriksa hayat bateri. Ciri ini akan membantu pengguna untuk mengetahui keupayaan generator dalam pengecasan pelbagai
perkakasan.

RIVER Series mempunyai kapasiti bateri 288Wh yang menggunakan teknologi X-boost untuk menggerakkan generator sehingga 1800Wh, yang bermaksud anda akan mempunyai peralatan
kuasa sedia ada untuk kebanyakan peralatan anda, terutamanya jika tiada sumber elektrik.

Perlu mengecas komputer riba dan telefon anda dengan segera? River Series mempunyai teknologi X-stream yang membolehkan anda mengecas generator daripada 0% hingga 80% hanya dalam masa satu jam.

Selain itu, kadar cas semula siri RIVER adalah yang terpantas di dunia, 10 kali ganda lebih pantas daripada kebanyakan stesen kuasa mudah alih.

Siri ini juga merangkumi pelbagai pilihan pengecasan, seperti soket kuasa, pengecasan kenderaan dan
pengecasan tanpa wayar, justeru mudah untuk menghidupkan generator anda pada bila-bila masa.

Selain itu, RIVER Pro dan RIVER Max yang lebih maju turut diperkenalkan untuk golongan yang memerlukan lebih banyak kuasa semasa taufan atau cuaca buruk lain yang kebiasaannya
berlangsung selama beberapa hari.
River Pro merupakan generator yang senang dibawa dengan berat 16.8 lbs dan mempunyai kapasiti 720Wh.

Stesen kuasa mudah alih yang sangat berguna ini boleh meningkatkan bateri
kedua kepada 1440Wh, sesuai untuk kapasiti pengecasan yang lebih banyak.

Produk ini membantu dalam penyediaan cahaya selama 65.2 jam dan CPAP selama 12 jam, menjadikannya sangat berguna dalam situasi kecemasan.

Dua bateri 288Wh, yang mana bahagian bawahnya boleh diltanggalkan, disertakan dengan RIVER Max. Ia mempunyai bateri sandaran tahan lama yang sesuai untuk kegunaan berterusan.

RIVER Max menguasai 80% generator penting dengan output 600W dan 9 outlet, lebih banyak kapasiti untuk mengecas generator anda yang kerap digunakan dan peralatan penting semasa musim hujan dan lebih-lebih lagi apabila X-Boost diaktifkan.

Lakukan semakan generator anda dengan metrik masa nyata mengenai cara ia digunakan menggunakan telefon
anda dari mana-mana lokasi.

Jika anda sentiasa bergerak, mempunyai sumber kuasa yang sentiasa tersedia dalam apa jua
keadaan sememangnya penting. Selain itu, mempunyai sumber kuasa sandaran di rumah anda juga sangat bermanfaat dan tidak berasa tertekan.

Pastikan anda meneliti produk EcoFlow
terbaik yang memenuhi keperluan anda.
Semua produk EcoFlow kini dijual secara rasmi di Lazada Malaysia. Untuk maklumat lanjut mengenai produk mereka, sila layari kedai rasmi mereka https://www.lazada.com.my/shop/ef-
ecoflow.