Sempena musim Raya ini, luangkan masa untuk bertemu semula dengan keluarga dan sahabat handai dengan percutian yang selesa dengan “Jualan Promo eBaucar IDEAL-FITRI” Lexis Hotel Group.

Mulai sekarang sehingga 26 April, rakyat Malaysia boleh menempah bilik terpilih untuk penginapan 2 Hari 1 Malam di hotel atau resort Lexis di Port Dickson dan Pulau Pinang.

“Sambutan Hari Raya Aidilfitri tahun lepas sangat sunyi akibat pandemik dan perintah kawalan pergerakan. Tahun ini menandakan tahun pertama di mana keluarga dan orang disayangi dapat bertemu lagi dan menyambut Raya dengan riang.

Kami ingin memberikan rakyat Malaysia Hari Raya untuk mengingati dan menawarkan mereka peluang untuk bertemu selagi dan meraikan musim di mana mereka boleh berkongsi detik-detik yang bermakna dan membina kenangan terindah bersama orang yang disayangi dengan jualan eBaucar pertama kami pada tahun ini”, kata Mandy Che Siok Cheng, Presiden, Lexis Hotel Group.

“Dari 18 hingga 26 April, rakyat Malaysia boleh hadiahkan diri sendiri dan orang disayangi dengan penginapan santai di tepi laut di resort Lexis kege maran mereka dengan diskaunyang menakjubkan”, tambahnya.

Tandakan Kalendar Anda Untuk Jualan “IDEAL-FITRI” Berkatilah orang tersayang dengan hadiah Raya terunggul dan menunjukkan kasih
sayang dan penghargaan anda kepada rakan-rakan dan keluarga anda dengan percutian tepi laut.

Setiap e-baucar sah untuk satu malam sahaja dan sah untuk penginapan selama 1 tahun dari tarikh pembelian. Tertakluk kepada terma dan syarat..