Samsung Malaysia Electronics berbesar hati memperkenalkan barisan peti sejuk Bespoke terbarunya untuk pengguna Malaysia. Barisan peti sejuk baharu ini menawarkan kepada pengguna gabungan unik pilihan peti sejuk modular yang boleh diubahsuai untuk
memenuhi keperluan estetik individu.

“Kami sangat teruja untuk membawa masuk elemen utama rangkaian perkakas rumah, Samsung Bespoke, ke Malaysia, yang akan menjadi antara yang pertama daripada banyak lagi yang akan datang,” kata Edward Han, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

“Peti sejuk merupakan alat terpenting di dalam setiap dapur dan itulah sebabnya barisan Bespoke baharu sesuai bagi mereka yang ingin memenuhi cita rasa peribadi mereka.

Dengan membolehkan anda mengubahsuai modul peti sejuk untuk memenuhi keperluan anda, barisan Bespoke melambangkan komitmen Samsung untuk menawarkan produk yang memenuhi gaya hidup pengguna yang sentiasa berubah.

Kami percaya bahawa falsafah tertumpu gaya hidup peti sejuk Bespoke akan diterima dengan baik di kalangan pengguna kami di Malaysia.”

Gabungkan dan konfigurasikan ruang peti sejuk anda

Ciri modular peti sejuk Bespoke adalah tarikan terbesar bagi para pengguna. Konsep ini memberi anda lebih kawalan untuk mereka bentuk ruang peti sejuk ideal dengan menyepadukan berbilang modul unit Bespoke.

Di Malaysia, pengguna boleh memilih 1-Door Flex atau Bottom Mount Freezer, atau
menggabungkannya dalam mana-mana pilih atur yang sesuai dengan keperluan gaya hidup dan penyimpanan anda yang sentiasa berkembang.

Tambahan pula, peti sejuk Bespoke ini boleh dipasang sama ada sebagai gaya kedalaman kontra atau mengikut gaya kesesuaian dapur anda dengan menjajarkan dengan kabinet dapur sedia ada.

Bespoke didatangkan dalam lebih 20 warna asli dan tujuh kemasan di seluruh dunia, menawarkan sejumlah besar kombinasi untuk dipilih. Dengan warna panel peti sejuk yang direka khas dan pelbagai pilihan kemasan, pengguna akan dapat memadankan perkakas ini dengan palet warna dapur mereka.

Pada masa ini, pengguna di Malaysia boleh memilih model panel tetap yang telah dipilih terlebih dahulu bagi Peti Sejuk Bottom Mount Freezer dalam Glam White & Glam Navy, dan Glam White & Glam Pink serta 1-Door Flex dalam warna Glam White dan Glam Pink.

Selain daripada estetika, peti sejuk Bespoke juga menawarkan kapasiti yang besar, kemudahan, dan prestasi penyejukan yang hebat. Fungsi Power Cool dan Power Freeze memberikan hembusan udara sejuk atau beku dengan pantas hanya dengan satu sentuhan butang, manakala All-Around Cooling sentiasa memeriksa suhu untuk memastikan makanan disimpan pada suhu optimum dan kekal segar lebih lama.

Plat Metal Cooling di dinding belakang menghalang kehilangan udara sejuk apabila pintu
dibuka, dan memulihkan sebarang kehilangan haba dengan cepat apabila ia ditutup.

Di bahagian penyejuk beku, teknologi No Frost meningkatkan peredaran udara untuk mengekalkan suhu malar di setiap sudut peti sejuk yang menghalang pembentukan fros dan ais.

Ia juga mencapai suhu sasaran dengan lebih cepat, meningkatkan ketahanan sistem penyejukan, dan mengelakkan pembaziran kuasa pada penyahbekuan.

Panel paparan tersembunyi meningkatkan reka bentuk minimalis di bahagian hadapan, supaya ia sesuai digabungkan dengan dapur moden. Panel kawalan terletak secara tersembunyi di bahagian dalam, tetapi mudah diakses dengan membuka pintu peti sejuk, kerana kawalan terletak pada paras mata dan mudah dicapai.

Apabila anda membuka peti sejuk, lampu LED menawarkan pencahayaan yang lebih terang
sambil menjimatkan kuasa elektrik. Tambahan pula, pemampat Digital Inverter Samsung melaraskan kelajuannya sebagai tindak balas mengikut keperluan penyejukan, memastikan kecekapan tenaga dan ketahanan yang lebih tinggi dengan tahap prestasi yang dioptimumkan secara berterusan.

Selain itu, ia juga lebih senyap dan memberi penjimatan kuasa elektrik sebanyak 50% dan diberi jaminan waranti selama 10 tahun.

Ketersediaan

Peti sejuk Bespoke Samsung kini tersedia untuk pembelian di semua cawangan sah Samsung dan atas talian mulai hari ini. Semak harga runcit yang disyorkan di bawah: