Kunjungi IOI City Mall, Putrajaya bermula 25 hingga 30 November, dapatkan hadiah percuma bernilai sehingga RM300,000!

Bagi yang mementingkan bajet, telefon pintar terbaru HONOR Malaysia dengan pengalaman bertaraf flagship dan harga mampu milik kini boleh didapati seluruh negara pada harga RM999, hadiah percuma bernilai sehingga RM350 juga boleh dibawa pulang!

Kembali dengan Google Mobile Services (GMS) dan Android 11 terbaru, HONOR 50 Lite berbangga membawa pengalaman tahap flagship pada harga mampu milik.

#1: 66W Pengecasan Pantas HONOR

Dikuasakan oleh 66W Pengecasan Pantas HONOR, jangka hayat bateri HONOR 50 Lite boleh ditingkatkan kepada 40% dalam hanya 10 minit, jadi anda tidak perlu risau jika mahu bermain game tanpa henti, menonton video atau apa-apa sahaja yang anda mahu.

#2: Paparan LCD Perlindungan Mata TÜV Rheinland Bertahap Perkakasan Pertama di Dunia dengan Bingkai Super Narrow 1.05mm

HONOR 50 Lite bangga menjadi penerima Paparan LCD Perlindungan Mata TÜV Rheinland Bertahap Perkakasan Pertama di Dunia. Dengan bingkai super narrow 1.05mm, HONOR 50 Lite memberikan keselesaan pemandangan 94.4% nisbah skrin ke badan.

Sekarang anda boleh menonton video kegemaran dengan jelas dan kesan visual mengagumkan. Dengan kelengkapan dalaman Persijilan Cahaya Biru Rendah TÜV Rheinland Tahap-Perkakasan (Hardware Solution), ia dapat menjaga mata tanpa perlu menguningkan paparan skrin anda.

#3 Kuad Kamera Ultra-Clear 64MP

Kuad Kamera Ultra-Clear 64MP yang membuatkan HONOR 50 Lite menjadi telefon pintar idaman. Dilengkapi dengan ciri-ciri kuad kamera yang membolehkan peminat menikmati perincian yang menakjubkan dalam foto dengan kamera utama 64MP, Kamera Sudut Lebar 8MP yang meliputi sudut lebar sehingga 106 o , dan gabungan Kamera Makro dan Kedalaman 2MP untuk menangkap perincian kecil.

Jualan Festival Akhir Tahun HONOR – 25 hingga 30 November di IOI City Mall
Putrajaya

Kegembiraan baru bermula dengan jualan festival akhir tahun pada 25 hingga 30 November ini di IOI City Mall Putrajaya, dengan hadiah bernilai sehingga RM300,000 untuk dimenangi! HONOR 50 dan HONOR 50 Lite akan menjadi tumpuan dengan ganjaran masing-masing bernilai sehingga RM450 dan RM350.

HONOR 50 – Telefon Pintar Vlog Terbaik HONOR, harga dari RM 1,699 Mod vlog HONOR 50 yang fleksibel membolehkan semua potensi vlog! Hadir dengan enam mod multi-video, termasuk Picture in Picture, Rakaman Fast and Slow-Motion, Rakaman Dual-view dan Rakaman Pause Live, menjadikan rakaman vlog yang berterusan tanpa perlu proses suntingan yang membosankan, selaras dengan Keindahan Dalam Satu Tangkapan.

Dengan kamera utama 108MP dan kamera depan HD 32MP 5 , vlogger professional atau amatur kini boleh menghasilkan kandungan vlog berkualiti dengan lancar! HONOR 50 datang dengan 4 warna menawan iaitu Frost Crystal, Emerald Green, Midnight Black dan HONOR Code.

Siri MagicBook HONOR, harga bermula dari RM2,299 dengan hadiah percuma bernilai sehingga RM600*

Siri HONOR MagicBook dilengkapi Persijilan Cahaya Biru Rendah TÜV Rheinland dan TÜV Rheinland Flicker-free, memberikan pengalaman keletihan mata dan penglihatan stres yang minimum dan amat sesuai untuk penggunaan masa Panjang.

Pengecas 65W membuatkan pengecasan menjadi pantas pada bila-bila masa dan dimana-mana sahaja.

Kolaborasi multi-skrin 6 memberikan keselesaan pada tahap lebih baik apabila anda memadankannya dengan HONOR 50 dengan satu sentuhan mudah, begitu juga
menghubungkan fail di telefon pintar ke komputer riba anda. ‘Multi-tasking’ kini menjadi satu trend, dengan WiFi-6 menjadikan sambungan lebih baik dan tiada lagi masalah sambungan lembap semasa panggilan video dalam talian.

Butang Kuasa Pengimbas Cap Jari dan Kamera Pop-Up memberikan sentuhan peribadi kepada keselamatan dan privasi anda.

Bagi harga bermula RM 2,299 hingga RM3,499, peminat berpeluang membawa pulang ganjaran sehingga RM600!

Tiada yang lebih baik untuk diraikan pada November ini dengan tawaran menyeronokkan di Jualan Festival Akhir Tahun HONOR. Jadi tandakan kalendar anda pada 25 hingga 30 November ini agar tidak terlepas promosi-promosi yang mengujakan!

Sementara anda di sana, jangan lupa hadiahkan HONOR 50 Lite untuk diri anda. Untuk maklumat lanjut, log masuk ke laman Facebook HONOR Malaysia di www.facebook.com/HONORMY