Panggilan untuk semua pelancong percutian yang lengkap divaksin! Lexis Hotel Group teruja menyambut penduduk di Negeri Sembilan dan Pulau Pinang yang lengkap divaksin, yang merindui percutian idaman dan ingin mencari tempat penginapan yang sempurna, di hotel-hotel dan resort Lexis di Port Dickson dan Pulau Penang, dengan jualan e-baucar eksklusif “10 OUT OF 10”.

“Setelah berbulan-bulan pergerakan sekatan, kami terangsang untuk menyambut tetamu yang lengkap divaksin ke hotel-hotel dan resort kami, kerana semakin hampirnya pelonggaran sekatan rentas negeri yang dinanti-nantikan.

Sebagai tanda penghargaan kami atas komitment rakyat Malaysia untuk melindungi diri mereka sepanjang berlakunya wabak ini, kami ingin memberi penghargaan kepada
mereka dengan jualan e-baucar “10 OUT OF 10” yang menarik, yang berlangsung dari 8 hingga 15 Oktober tahun ini, supaya mereka dapat menikmati penginapan Lexis yang sempurna bersama keluarga, rakan dan orang disayangi”, berkata Mandy Chew Siok Cheng, Presiden, Lexis Hotel Group.

Jualan E-Baucar “10 OUT OF 10” Yang Sempurna

Berikan percutían idaman Lexis untuk diri sendiri atau orang yang disayangi dengan
baucar e-bilik dengan diskaun yang berpatutan hanya dari 8 Oktober (dari 12.01 am)
hingga 15 Oktober (11.59 pm) tahun ini di shop.lexis.my

*Tambah RM80 untuk sarapan untuk 2 orang di Roselle Coffee. Tertakluk kepada terma
dan syarat.

Setiap e-baucar bilik merangkumi satu bilik bersama kemudahan untuk 2 orang dan sah untuk penginapan satu malam untuk sebarang tarikh penginapan dari 9 bulan dari tarikh pembelian. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Jangan lepaskan peluang untuk menempah percutían idaman Lexis anda sekarang di
shop.lexis.my selagi stok masih anda.