Musim perayaan dan cuti panjang kini telah tiba dan KFC tampil untuk memeriahkan lagi suasana dengan mengembalikan hidangan lazat kegemaran ramai iaitu KFC Hot & Cheezy!

Menampilkan gabungan sempurna di antara ayam goreng Hot & Spicy dilimpahi keenakan sos keju Romano, menghasilkan citarasa yang bakal menggamit selera anda.

Para pencinta keju dapat menikmati keenakan hidangan ini di dalam dua pilihan lazat – set ayam goreng Hot & Spicy dan burger Zinger. KFC Hot & Cheezy Burger disempurnakan dengan limpahan sos keju Romano bersama kerangupan kepingan nachos berkeju.

“KFC Hot & Cheezy ini dibawakan kembali istimewa sempena musim cuti dan perayaan ini. Kami terharu dengan sambutan hangat yang diterima ketika mula diperkenalkan pada empat tahun lalu dan amat teruja untuk membawakannya kembali di atas permintaan ramai.

Tiada yang lebih menggembirakan di musim perayaan ini selain daripada berkongsi hidangan lazat bersama keluarga dan teman-teman. Semoga semua penggemar KFC dapat meraikan kemeriahan sambutan akhir tahun ini bersama kenikmatan hidangan berkeju ini, di samping promosi istimewa Holiday Bucket kami,” kata Angelina Villanueva, Ketua Pegawai Pemasaran, KFC Malaysia.

Selain itu, pelanggan juga dapat menikmati promosi KFC Holiday Bucket Bersama hidangan sampingan terbaharu iaitu Keledek Goreng Gula Salji KFC. Keledek import berhiris wafel ini digoreng dan ditabur dengan gula aising bagi menampilkan kerangupan dan kemanisan yang tersendiri.

Dapatkan Keledek Goreng Gula Salji terbaharu ini dengan setiap pembelian set KFC Holiday Bucket, atau secara a la carte daripada hanya RM5.50. KFC Hot & Cheezy boleh didapati dalam set kombo 2 ketul atau 3 ketul ayam, kombo Hot & Cheezy Burger, atau hidangan Box Meal. Hidangan Box Meal dilengkapi dengan burger KFC Hot & Cheezy, seketul ayam, hidangan sampingan berserta minuman.

Promosi ini hanya sah buat masa terhad. Jadi lawati restoran KFC berhampiran anda hari ini, atau pilih kemudahan ‘self-collect’, mahupun khidmat penghantaran dengan memesan menerusi aplikasi KFC atau KFC.com.my!