Volkswagen Passenger Cars Malaysia (VPCM) hari ini mengumuman lanjutan tempoh tanpa cukai untuk rangkaian modelnya menerusi Skim Perlindungan Harga.

SKIM tersebut melibatkan semua model Volkswagen yang didaftarkan sekarang sehingga 15 November 2018, sehingga stok masih ada.

Dengan pelaksanaan Cukai Jualan dan Perkhidmatan (SST) pada 1 September 2018, perbezaan harga yang berdasarkan kepada harga 0% GST sekarang akan diserap oleh VPCM.

Tax Holiday Continues

Skim itu melibatkan semua model yang dijual di Malaysia, sama ada pemasangan tempatan dan import. Namun begitu, stok adalah terhad dan pelanggan harus mengambil peluang ini untuk membuat tempahan sebuah Volkswagen baharu, seterusnya menikmati Skim Perlindungan Harga serta mengelakkan kekecewaan.

Pengarah Urusan VPCM, Erik Winter berkata, “Maklum balas sejak tiga bulan lalu berikutan pengumuman 0% GST sangat memberangsangkan.

Kami cuna untuk memenuhi semua permintaan. Pengenalan Skim Perlindungan Harga merupakan satu cara VPCM untuk membuktikan bahawa kami sangat mengutamakan para pelanggan.

Jadi, kami ingin menggesa pelanggan supaya membuat tempahan sekarang dan menikmati lanjutan tempoh tanpa cukai ini.”

Semua model Volkswagen hadir dengan penyelenggaraan percuma selama 3 tahun, jaminan pengilang dan bantuan tepi jalan selama 5 tahun. Maklumat lanjut, sila layari laman web www.volkswagen.com.my

KOMEN ANDA

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini