Qew Communications Sdn Bhd (Qew Comm) membawakan kumpulan FTISLAND sebagai projek konsert KPOP, kumpulan rock terkenal dari Korea Selatan yang mempunyai peminat yang setia di Malaysia.

Selepas konsert “HEY DAY” mereka yang berjaya diadakan selama 2 hari di Seoul, Korea pada bulan Ogos, semua tiket sudah habis terjual! Kumpulan rock Korea Selatan, FTISLAND, mengumumkan pertunjukan di Malaysia dijadualkan berlangsung pada 24 Februari 2024, bermula pukul 8 malam di Zepp Kuala Lumpur.

Tiket untuk konsert akan rasmi dijual pada pukul 12 tengah hari pada 30 November
2023.

Konsert ‘HEY DAY’ FTISLAND, yang bermula di Seoul pada bulan Ogos, dan pengumuman konsert di Taipei dan Bangkok pada tahun 2024 juga mendapat sambutan yang luar biasa. Konsert di Seoul menampilkan balada rock beremosi khas FTISLAND, interpretasi lagu dari album terbaru mereka, serta persembahan gitar solo yang menarik oleh Lee Hong Gi, yang semuanya membuat peminat antarabangsa tidak sabar untuk melihat lebih banyak.

Pada awal September, album mini ke-9 FTISLAND, “Sage” telah diperkenalkan mengandungi mesej untuk melangkah ke dunia yang lebih luas dan menavigasi jalan dengan bijak.

Lagu tajuk, “Sage” dengan lirik yang ditulis oleh Lee Hong Gi dan Lee Jae Jin, mencerminkan komitmen teguh untuk terus maju dalam perjalanan unik seseorang, memberikan inspirasi kepada rakan sebaya yang menghadapi cabaran era ini.

FTISLAND, yang sudah melepasi ulang tahun ke-16 mereka dan ulang tahun ke-17 akan datang, telah menyajikan genre ekspresi muzik yang pelbagai menunjukkan seni mereka dan kepelbagaian konsert akan datang melalui album terkini ini.

Tiket Rasmi Dijual Mulai 30 November pada 12 Tengah Hari!

Dikuasakan oleh Qew Communications Sdn Bhd, rakan radio rasmi Eight FM, Hot FM dan Fly FM, tiket akan boleh dibeli bermula dari jam 12 tengah hari pada 30 November, melalui my.bookmyshow.com dan talian hotline +603-92124202.

Harga tiket untuk konsert ini adalah dari RM 688 (Zon Rock VIP – Berdiri Bebas), RM 588
(CAT1 – Berdiri Bebas), RM 488 (CAT2 – Tempat Duduk Bernombor), hingga RM 388 (CAT3 – Berdiri Bebas). Untuk maklumat lanjut, sila layari Facebook rasmi: https://www.facebook.com/qewcomm/