Menghampiri hujung tahun ini, THERMOS® Malaysia melancarkan koleksi Hello Kitty “A Time of Bliss” dengan kerjasama Sanrio untuk pengguna muda, dan yang berjiwa muda, sebagai tanda menyayangi diri sendiri.

Koleksi produk-produk berinsulasi vakum terbaharu itu pasti akan menghangatkan hati dan
selera peminat yang mempunyai stail dan personaliti tersendiri. Tumpuan utama pada koleksi ini adalah cetakan spektrum holografik Hello Kitty dan cetakan 3D pada reben ikoniknya yang memberikan kilauan halus untuk efek yang memikat mata pada kemasan matte dan glossy.

Koleksi edisi terhad dalam warna merah jambu lembut ini terdiri daripada Bekas Makanan Mudah Dibuka (Easy Open Food Jar), Flask Ringan & Bergaya (Trendy & Light Flask) dan
Travel Mug Berinsulasi dengan Penutup (Travel Mug with Lid).

Eksklusif untuk peminat Hello Kitty di Malaysia, Botol Bukaan Lebar Ultra Ringan & Kompak (Ultra Light & Compact Wide Mouth Jar) dan Carafe Moden Berinsulasi Vakum (Lifestyle Vacuum Insulated Stainless Steel Pot) turut disertakan dalam koleksi ini.

Kesemua produk tersedia dengan segera di Kedai Atas Talian Rasmi THERMOS®, Kedai THERMOS® Experience di The Gardens Mall, Kuala Lumpur, dan cawangan AEON dan
Parkson terpilih (bermula dari 15 November).

Sebarkan cinta kepada Hello Kitty dalam nuansa merah jambu lembut

Dilancarkan bersempena dengan ulangtahun ke-50 Hello Kitty ciptaan Sanrio pada 2024, koleksi Hello Kitty ‘A Time of Bliss’ oleh THERMOS® Malaysia menekankan kepentingan
masa peribadi dan menyayangi diri sendiri.

Manjakan dan segarkan diri dengan minuman serta makanan yang berkhasiat dan lazat
melalui koleksi ini. Produk Easy Open Food Jar, Trendy & Light Flask, Insulated Travel Mug
with Lid, Ultra Light & Compact Wide Mouth Jar dan Lifestyle Vacuum Insulated Stainless
Steel Pot berwarna merah jambu pudar (powder) dan merah jambu pastel menampilkan Hello Kitty dalam gaya yang berlainan bersama reben ikoniknya. Koleksi ini sesuai untuk dijadikan hadiah untuk keluarga dan rakan-rakan yang meminati Hello Kitty.

Nikmati makanan yang boleh dimasak dan disimpan yang menggunakan Teknologi Insulasi
Vakum di dalam THERMOS® JBT-501KT23 500ml Hello Kitty Easy Open Food Jar (RM205).
Bekas makanan ini mempunyai penutup yang boleh ditekan untuk dibuka yang membantu
melepaskan tekanan dengan pusingan mudah!

Ianya ringan dan kompak serta mempunyai ciri pengekalan suhu yang telah ditambah baik dan penutup yang mudah dibuka untuk basuhan. Manakala, bukaan bekas yang lebar dapat memudahkan pengguna mengisi dan mengambil makanan dari bekas makanan.