Majestic Residence, sebuah projek pegangan bebas serba moden oleh Majestic Gen kini bersedia untuk mentakrifkan semula kehidupan mewah di tengah-tengah Pusat Bandar Kuala Lumpur.

Menerusi reka bentuk inovatif dan pembangunannya yang berpusat di lokasi perdana, konsep kediaman serba mewah yang diketengahkan oleh Majestic Gen jelas membuktikan
komitmen mereka untuk membangunkan kediaman yang bersesuaian dengan gaya hidup
moden.

Majestic Residence mencapai kadar pengambilan mencecah 85%, dengan kebanyakan unit yang ditawarkan sudah ditempah semasa majlis pelancarannya pada 21 dan 22 Oktober 2023.

Majestic Gen meletakkan komitmen tinggi dalam membentuk era kehidupan mewah dan
tumpuan utama adalah untuk menghasilkan reka bentuk inventif, pengalaman gaya hidup yang luar biasa, dan pembangunan di lokasi perdana. Komitmen ini selaras dengan keperluan generasi kini yang semakin berkembang pesat.

Susun atur seni bina pembangunan berkenaan mengetengahkan intipati kontemporari dan eksklusif, sekali gus menjadikannya menonjol di tengah-tengah landskap pesat di Pusat Bandar Kuala Lumpur.

Terletak di salah satu kawasan kejiranan paling berprestij di Kuala Lumpur, hartanah ini
menjanjikan peningkatan pulangan nilai ketara dan permintaan sewa yang kukuh, didorong oleh prospek pertumbuhan jangka panjang projek berkenaan.

Jangkaan bahawa Kuala Lumpur bakal menjadi hab perniagaan dan kewangan utama di rantau ini juga menjadikan kepentingan strategik lokasi pusat ini tidak boleh dinafikan.

Antara keunikan Majestic Residence adalah kebolehcapaian dan ketenangan yang ditawarkan dalam lanskap bandar yang dinamik, selain turut melindungi residen dari hiruk pikuk kota dan kesesakan lalu lintas.

Majestic Residence mempersonifikasikan gabungan unik gaya kontemporari dan estetika
kompleks yang mengagumkan disamping menjadi epitome dua dunia hasil gabungan harmoni antara unsur moden dan elemen reka bentuk yang menawan dan menakjubkan.

Ta Wee Dher, Pengarah Eksekutif Majestic Gen, menjelaskan pembangunan ini  membawakan gabungan harmoni antara tradisi dan inovasi; kecanggihan dan kesederhanaan.

“Ia berfungsi sebagai penjajaran vintaj yang memikat dan kehidupan kontemporari. Ia bukannya struktur tandus dan tidak bermaya; tetapi sebaliknya. Kami dengan teliti telah mereka bahagian luar menarik, yang menyembunyikan bahagian dalam yang penuh dengan kemesraan dan kepelbagaian.”

Majestic Residence menawarkan pelbagai kemudahan yang menakjubkan. Penghuni boleh
menikmati kemudahan sky pool yang menyegarkan, berehat di sky lounge yang elegan, dan menggunakan kemudahan lain seperti sauna, bilik permainan, dewan serba guna, dan
gimnasium yang serba lengkap di dek kemudahan yang sama, di mana anda tidak perlu lagi ke aras podium lain untuk menikmati kemudahan yang tersedia.