Promosi Tempat Duduk Percuma AirAsia* yang dinanti-nantikan kini kembali, menawarkan semua tawaran nilai terbaik untuk terbang ke destinasi domestik dan antarabangsa bersama-sama dengan tawaran masa terhad yang luar biasa di SNAP, hotel terpilih, syarikat penerbangan lain, produk tambahan , wifi dalam penerbangan dan produk bebas cukai secara eksklusif di airasia Super App dari sekarang hingga 31 Julai 2022!

Penerbangan AirAsia, SNAP & Hotel

Tempah Tempat Duduk Percuma AirAsia* untuk perjalanan antara 1 Oktober 2022 dan 28 Oktober 2023 dengan mengklik ikon ‘Penerbangan’ pada airasia Super App, dan berharap untuk melancong ke banyak destinasi pelancongan domestik yang popular seperti Langkawi, Pulau Pinang, Terengganu dan destinasi antarabangsa seperti Krabi, Phu Quoc, Singapura, dan banyak lagi. Nikmati tambang termasuk semua dari serendah RM23 sahaja, termasuk caj perkhidmatan penumpang, yuran MAVCOM, surcaj bahan api dan bayaran lain yang berkenaan.

Sementara itu, penerbangan ke Sydney, Perth, Melbourne, Auckland, Seoul, New Delhi, Tokyo, Hawaii dan lebih banyak destinasi AirAsia X kini tersedia untuk tempahan bermula dari serendah RM499 semua dalam sehala atau terbang dengan lebih keselesaan pada Premium kami Katil rata dari hanya RM1,599 termasuk semua sehala. Tetamu boleh melakukan perjalanan antara 1 Oktober 2022 dan 28 Oktober 2023.

Pengembara boleh juga menikmati tawaran SNAP (penerbangan + hotel) antarabangsa atau domestik sehingga 50% dan perjalanan antara 1 Oktober 2022 dan 28 Oktober 2023. Dapatkan juga diskaun 30% untuk hotel terpilih di destinasi pelancongan terkenal seperti Bali, Bangkok, Manila dan banyak lagi apabila menempah hotel secara berasingan di bawah ikon ‘Hotel’ di airasia Super App.

Mengulas mengenai kembalinya promosi Tempat Duduk Percuma* syarikat penerbangan AirAsia yang dikenali ramai, Karen Chan, Ketua Pegawai Komersial Kumpulan AirAsia, berkata, “Ini adalah Jualan Besar pertama kami selepas sempadan dibuka semula dan kami sangat teruja untuk mengembalikan promosi Tempat Duduk Percuma AirAsia*.

Promosi ini sentiasa menjadi acara jualan yang sangat dinanti-nantikan untuk pengguna, serta memberikan tawaran nilai terbaik di semua laluan kami. Kami telah melancarkan destinasi baharu serta melancarkan semula laluan yang digemari mulai separuh kedua tahun ini.

Manfaatkan promosi Tempat Duduk Percuma AirAsia yang akan datang ini dengan lebih 4 juta tempat duduk percuma di seluruh rangkaian penerbangan AirAsia kami, memuaskan hati  perjalanan anda – sama ada untuk perniagaan atau percutian!